Πανελλήνιες 2015: Το κόλπο μαθητή που τον οδήγησε στο μηδενισμό - Χαμός στις τουαλέτες του σχολείου - iefimerida.gr

Πανελλήνιες 2015: Το κόλπο μαθητή που τον οδήγησε στο μηδενισμό - Χαμός στις τουαλέτες του σχολείου

PANELLADIKES
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ πρόσφατα επικύρωσε το ΣτΕ αποφάσεις μηδενισμού γραπτών υποψηφίων των Πανελλαδικών που «συνελήφθησαν» να έχουν μαζί τους κινητά. Στις εξετάσεις που διεξάγονται αυτή την περίοδο, ήδη το γραπτό ενός μαθητή μηδενίστηκε καθώς βρέθηκε πάνω του κινητό τηλέφωνο...

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr μαθητής που έδινε χθες το πρωί (20-05-2015) Πανελλαδικές εξετάσεις στο κτιριακό συγκρότημα του Βενετοκλείου στη Ρόδο ζήτησε στην δεύτερη ώρα των εξετάσεων να πάει στην τουαλέτα. Πράγματι με την συνοδεία καθηγητών έφθασε εκεί και όταν οι καθηγητές του ζήτησαν βγαίνοντας από την τουαλέτα να τον ελέγξουν βρήκαν στην κατοχή του το κινητό τηλέφωνο το οποίο θα έπρεπε να είχε παραδώσει.

Αμέσως οι επιτηρητές τηρώντας τις εντολές του υπουργείου Παιδείας προχώρησαν στην ακύρωση του γραπτού του μαθητή, τον οποίο στη συνέχεια απομάκρυναν από το κτιριακό συγκρότημα. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς επίσης και το υπουργείο Παιδείας.

Είδαν τα θέματα και κατέρρευσαν

Εντωμεταξύ έγινε γνωστό ότι δύο μαθητές υπέστησαν κρίση πανικού κατά τη διάρκεια της χθεσινής εξέτασης με το που είδαν τα θέματα. Τα περιστατικά συνέβησαν σε εξεταστικά κέντρα της Μαγνησίας. Το ένα από αυτά στο 1ο Λύκειο Νέας Ιωνίας και το άλλο στο 2ο Λύκειο Βόλου. Και τα δυο παιδιά αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία και λιποθύμησαν. Οι επιτηρητές τους αφού προσπάθησαν να συνεφέρουν τους μαθητές ειδοποίησαν ασθενοφόρα για να τους μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Βόλου. Στις αίθουσες επικράτησε πανικός, με πολλούς υποψήφιους να σηκώνονται από τις θέσεις τους και να προσπαθούν να βοηθήσουν τα άτυχα παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ