Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της δικηγόρου Σίσσυς Παυλοπούλου ως Πρώτης Κυρίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της δικηγόρου Σίσσυς Παυλοπούλου ως Πρώτης Κυρίας [εικόνες]

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της δικηγόρου Σίσσυς Παυλοπούλου ως Πρώτης Κυρίας [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση ως Πρώτη Κυρία έκανε η σύζυγος του Προκόπη Παυλόπουλου, Σίσσυ, χθες το βράδυ στον Πειραιά.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μαζί με τη σύζυγό του, Βλασία Παυλοπούλου-Πελτσεμή, έδωσαν το «παρών» στην πρεμιέρα της όπερας El Greco, του Γιώργου Χατζηνάσιου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της δικηγόρου Σίσσυς Παυλοπούλου ως Πρώτης Κυρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της δικηγόρου Σίσσυς Παυλοπούλου ως Πρώτης Κυρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η δικηγόρος στο επάγγελμα Σίσσυ Παυλοπούλου στάθηκε χθες διακριτικά στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας, υπό την αιγίδα του οποίου τελεί και η όπερα El Greco του συνθέτη Γιώργου Χατζηνάσιου, σε ποίηση Ηλία Λιαμή και σκηνοθεσία Βασίλη Αναστασίου, που παρουσιάστηκε χθες.

Στην παράσταση βρέθηκε πλήθος άλλων εκπροσώπων του πολιτικού, του καλλιτεχνικού αλλά και του επιχειρηματικού χώρου. Ανάμεσά τους η πάντα εντυπωσιακή Ολγα Κεφαλογιάννη, η Μιμή Ντενίση, ο Μίνως Κυριακού και φυσικά όλη η δημοτική αρχή Πειραιά.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της δικηγόρου Σίσσυς Παυλοπούλου ως Πρώτης Κυρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της δικηγόρου Σίσσυς Παυλοπούλου ως Πρώτης Κυρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της δικηγόρου Σίσσυς Παυλοπούλου ως Πρώτης Κυρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Μιλώντας για την εκδήλωση, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης τόνισε: «Είναι μια μεγάλη βραδιά για τον Πειραιά, για το Δημοτικό μας Θέατρο, γι' αυτό το κύτταρο πολιτισμού που έχουμε τη χαρά να διαθέτει η πόλη μας: το ανακαινισμένο πλέον Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Δίνει μεγαλύτερο κύρος η έλευση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αποτελεί τιμή για την πόλη μας και για το Δημοτικό Θέατρο και χαρά για εμάς να τον υποδεχθούμε. Να δούμε μια εξαιρετική παράσταση της Σχολής Καλών Τεχνών του EL Greco και να δώσουμε ένα μήνυμα ότι το Δημοτικό Θέατρο είναι ζωντανό, λειτουργεί και θα είναι επικεφαλής στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε ο πολιτισμός στον Πειραιά να αναβαθμιστεί και να έχει τον ρόλο που πρέπει στην πόλη».

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της δικηγόρου Σίσσυς Παυλοπούλου ως Πρώτης Κυρίας [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ