Η ΕΛ.ΑΣ. παίρνει θέση για το περιστατικό με τη Ζωή: Τι απαντά στην πρόεδρο της Βουλής - iefimerida.gr

Η ΕΛ.ΑΣ. παίρνει θέση για το περιστατικό με τη Ζωή: Τι απαντά στην πρόεδρο της Βουλής

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέση για τις απίστευτες σκηνές που εκτυλίχθηκαν έξω από τη Βουλή, με πρωταγωνίστρια την Ζωή Κωνσταντοπούλου και έναν αξιωματικό, πήρε η αστυνομία.

Σε ανακοίνωσή της, η ΑΕΑ τόνισε ότι τα αστυνομικά μέτρα που ελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή προγραμματισμένες συγκεντρώσεις, εντάσσονται στο γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

«Στο πλαίσιο αυτό οι επικεφαλής Αξιωματικοί των μέτρων τελούσαν υπό το συντονισμό, τις κατευθύνσεις και τις εντολές του Κέντρου Επιχειρήσεων», τονίζεται για το θέμα που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της προέδρου της Βουλής, ο οποίος «κατσάδιασε» τον αστυνομικό που δεν επέτρεψε στην πορεία να φτάσει ως τη βουλή.

«Η Ελληνική Αστυνομία, ως θεσμός του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, εγγυάται την ελεύθερη έκφραση των πολιτών και παράλληλα προστατεύει το δικαίωμα της κοινωνίας στη δημόσια τάξη και ασφάλεια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ