Συνεχίζει να προκαλεί η Τουρκία - 49 παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά - iefimerida.gr

Συνεχίζει να προκαλεί η Τουρκία - 49 παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μια ακόμα μέρα συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις, καθώς πραγματοποιήθηκαν 49 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.

Είκοσι δύο τουρκικά μαχητικά πέταξαν 49 φορές εντός εθνικού εναέριου χώρου, πραγματοποιώντας υπερπτήση πάνω από το Κίναρο,και προκαλώντας σε τρεις εικονικές εικονικές αερομαχίες τα ελληνικά μαχητικά, που απογειώθηκαν να τα αναχαιτίσουν.

Τα τουρκικά αεροσκάφη, οκτώ από τα οποία ήταν οπλισμένα με πυραύλους αέρος-αέρος, εισέβαλαν σε σχηματισμούς αλλά και μεμονωμένα στο βορειοανατολικό, το κεντρικό και το νοτιοανατολικό Αιγαίο προχωρώντας σε 12 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας και 49 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.

Μάλιστα, σε τρεις περιπτώσεις τα τουρκικά μαχητικά αρνήθηκαν να απομακρυνθούν από το FIR Αθηνών και ενεπλάκησαν σε εικονικές αερομαχίες με τα ελληνικά μαχητικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ