Βρέθηκε αντιπρόεδρος του ΕΦΕΤ μετά το συμβάν με τους «ψεκασμούς» - iefimerida.gr

Βρέθηκε αντιπρόεδρος του ΕΦΕΤ μετά το συμβάν με τους «ψεκασμούς»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν αποτυχημένο πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ -αλλά και άνθρωπο του Οδυσσέα Βουδούρη- επέλεξε η κυβέρνηση για την αντιπροεδρία του ΕΦΕΤ.


Πρόκειται για το γεωπόνο και υποψήφιο βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, Ανδρέα Μανέτα, που αντικαθιστά την υποψηφιότητα της κυρίας Φωτεινής Αθανασοπούλου, η οποία αποτελούσε επιλογή των ΑΝΕΛ (ήταν υποψήφια βουλευτής Τρικάλων), κόπηκε όμως κατα την επεισοδιακή συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, όταν η αντιπολίτευση ζήτησε εξηγήσεις απο τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου για άρθρα της, με τα οποία υποστηρίζε τη θεωρία των «ψεκασμών».

Βρέθηκε αντιπρόεδρος του ΕΦΕΤ μετά το συμβάν με τους «ψεκασμούς» | iefimerida.gr 0


Στη θέση της προκρίθηκε ο Ανδρέας Μανέτας γεωπόνος, για 28 χρόνια εργαζόμενος στον ΕΛΓΑ . Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν διευθυντής του υποκαταστήματος στην Τρίπολη και πρόεδρος για 8 χρόνια του Συλλόγου εργαζομένων. Ηταν υποψήφιος στο περιφερειακό συμβούλιο του Οδυσσέα Βουδούρη, το οποίο δεν εξελέγη.

Βρέθηκε αντιπρόεδρος του ΕΦΕΤ μετά το συμβάν με τους «ψεκασμούς» | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρέας Μανέτας ΕΦΕΤ ψεκασμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ