Σκόρδο, τσίλι, λάδι - Το τέλειο σπαγγέτι - iefimerida.gr

Σκόρδο, τσίλι, λάδι - Το τέλειο σπαγγέτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ιταλία τα τρώνε για χώνεψη!


Τα σπαγγέτι Aglio, Olio e Peperoncino είναι μια συνταγή που στην Ιταλία την φτιάχνουν παραδοσιακά όταν γυρνάνε αργά από ένα σινεμά ή θέατρο ή όταν έχουν παραφάει σε δείπνο, για να χωνέψουν.

Υλικά

  • 100 γραμμάρια σπαγγέτι ανά άτομο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Τσίλι πιπερίτσα
  • Μαϊντανό
  • Ελαιόλαδο
  • Παρμεζάνα

Εκτέλεση

  • Σε μια μεγάλη κατσαρόλα γεμάτη βραστό νερό βάζετε τα σπαγγέτι και αλατίζετε
  • Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο
  • Προσθέτε σκόρδα και τσίλι ψιλοκομμένα
  • Να πάρουν μόνο λίγο χρώμα, κατεβάστε αμέσως
  • Στραγγίστε τα σπαγγέτι και ρίξτε τα στο τηγάνι με τα υλικά
  • Με ξύλινη κουτάλα ανακατέψτε καλά ώστε να πάρουν λίγο και τα σπαγγέτι
  • Προσθέστε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και απολαύστε
Σκόρδο, τσίλι, λάδι - Το τέλειο σπαγγέτι  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή σπαγγέτι σκόρδο τσίλι λάδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ