Πετράκος: Δεν θα πληρώσουμε το ΔΝΤ, αν δεν υπάρξει συμφωνία - iefimerida.gr

Πετράκος: Δεν θα πληρώσουμε το ΔΝΤ, αν δεν υπάρξει συμφωνία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη, και ο βουλευτής του κόμματος Θανάσης Πετράκος τάχθηκε δημόσια υπέρ της μη πληρωμής προς το ΔΝΤ, αν δεν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές.

Μιλώντας στο Star, τόνισε ότι «η πρώτη φάση της συμφωνίας θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 3-4 Ιουνίου και αυτή θα περιλαμβάνει τα 7,2 δισ. που μας χρωστάνε».

Ερωτηθείς αν σ' αυτή τη συμφωνία θα είναι και το ΔΝΤ και σε περίπτωση που δεν είναι πώς θα πάρει η κυβέρνηση τα 3,5 δισ. του Ταμείου, ο κ. Πετράκος απάντησε: «Αν δεν είναι, δεν θα πάρει και αυτά που έχει και αυτό, τι να κάνουμε δηλαδή; Δούναι και λαβείν...».

Όσο για το ενδεχόμενο να υπάρξει πιστωτικό γεγονός, ο ίδιος ήταν καθησυχαστικός: «Τίποτα δεν θα πάθουμε εμείς. Έχει νου και γνώση η κυβέρνηση και θα πάρουμε όλα τα μέτρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θανάσης Πετράκος ΔΝΤ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ