Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 20 Μαΐου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Ο Ήλιος, για τελευταία ημέρα σήμερα, βρίσκεται στον Ταύρο, καθώς περνά στους Διδύμους, με την επικοινωνία να παίρνει γενικότερα τον πρώτο λόγο, με την Αφροδίτη, τον Άρη, την Σελήνη (ως το μεσημέρι), αλλά και τον Ερμή (έστω και ανάδρομο) να βρίσκονται και αυτοί στους Διδύμους! Βέβαια οι καθυστερήσεις οι παρανοήσεις και τα λάθη δεν θα λείψουν λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, που θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουνίου. Φροντίστε λοιπόν να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας ή στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Τα οικονομικά φαίνεται ότι σιγά σιγά ευνοούνται.

Ταύρος
Ταύροι μου, πέρασε πια η περίοδος των γενεθλίων σας, τα οικονομικά σας όμως εξακολουθούν να σας απασχολούν, ενώ θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές καθυστερήσεις, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή (μέχρι τις 12 Ιουνίου). Όμως, μην αρνηθείτε μικρές συναντήσεις ή συζητήσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ δεν αποκλείεται στη διάρκεια συναντήσεων να γνωρίσετε και το άλλο σας μισό. Γενικότερα, σας περιμένουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στον τομέα των συναισθηματικών σας σχέσεων με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Αποφύγετε να κάνετε υπερβολικά έξοδα.

Δίδυμοι
Εσείς οι Δίδυμοι αισθάνεστε πιο δυναμικοί και πιο ανανεωμένοι, καθώς από το βράδυ αρχίζει ο μήνας των γενεθλίων σας! Όσοι είστε γεννημένοι προς το τέλος Μαΐου θα πρέπει να προσέχετε τις συζητήσεις και τις επαφές σας πάνω στα επαγγελματικά σας θέματα, μιας και μπορεί να καταλάβετε ότι έχουν γίνει κάποια λάθη. Οι Δίδυμοι του Ιουνίου ευνοούνται γενικότερα, έστω και αν ο ανάδρομος κυβερνήτης σας (μέχρι τις 12/6) προκαλεί παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη τα οποία θα πρέπει να προσέχετε. Ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Ιουνίου θα έχετε συναντήσεις από τα παλιά. Τα οικονομικά σας γενικότερα ευνοούνται.

Καρκίνος
Εσείς οι Καρκίνοι, με την Σελήνη από το μεσημέρι και μετά να περνά στο δικό σας ζώδιο θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Η Αφροδίτη ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Ιουλίου, ενώ θα πρέπει να προσέξετε το παρασκήνιο που υπάρχει στα επαγγελματικά σας ίσως ακόμη και στη κοινωνική σας ζωή. Ακόμη, ίσως να πρέπει να δείξετε την προσοχή σας στα φιλικά σας πρόσωπα ή στα πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Λέων
Εσείς οι Λέοντες είστε σε μια περίεργη, πολύ σημαντική περίοδο που οι φίλοι σας παίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας, αν και μπορεί να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας για αυτούς. Τις επόμενες ημέρες μην εμπλέξετε τους φίλους σας με τα οικονομικά σας, ενώ θα πρέπει να κινηθείτε με μυστικότητα. Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Αυγούστου, αν και υπάρχει ο κίνδυνος να πάρετε κιλά. Φροντίστε να το αποφύγετε. Για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 23 Ιουλίου ο Κρόνος σας κάνει να σκέφτεστε και πάλι κάποια θέματα που έχουν σχέση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Παρθένος
Εσείς οι Παρθένοι αντιμετωπίζετε μια σημαντική ένταση, ενώ ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 30 Αυγούστου θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οικογενειακά σας θέματα αλλά και την υγεία σας. Έχετε να δώσετε αγώνες για ένα επαγγελματικό σας θέμα, μην ξεχνάτε ότι ο κυβερνήτης σας είναι ανάδρομος μέχρι τις 12 Ιουνίου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, ενώ οι φίλοι σας γενικότερα σας βοηθούν.

Ζυγός
Η περίοδος αυτή είναι σημαντική για εσάς τους Ζυγούς με δρόμους να ανοίγονται για τα ταξίδια, τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις σας. Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με την επαγγελματική σας ζωή έχει να σας δώσει πολλά, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6-8 Οκτωβρίου. Θα υπάρξουν βέβαια λάθη, καθυστερήσεις και παρανοήσεις στα γραπτά, τις συζητήσεις ή τις επαφές σας, λόγω του ανάδρομου Ερμή, που θα πρέπει να προσέξετε. Αποφύγετε να είστε απόλυτοι στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, καθώς μπορεί να είστε αρκετά μαχητικοί.

Σκορπιός
Εσείς οι Σκορπιοί έχετε σημαντική ένταση στα οικονομικά σας, αλλά και σε κάποια θέματα που έχουν σχέση με την συναισθηματική σας ζωή. Προσέχετε την υγεία σας αλλά και την υγεία των δικών σας ανθρώπων. Την περίοδο αυτή σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, για τις σπουδές και τις νομικές υποθέσεις σας. Στην επαγγελματική σας ζωή γίνονται κάποιες υπερβολές.

Τοξότης
Ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο προκαλεί ένταση στους Τοξότες που έχετε γεννηθεί στο τέλος Νοεμβρίου, ενώ ειδικά για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 22-23 Νοεμβρίου θα έχετε καθυστερήσεις σε κάποια οικονομικά σας θέματα. Αργότερα όμως θα τακτοποιηθούν. Η συναισθηματική σας ζωή περνά κάποιες αναταράξεις.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους τις ημέρες αυτές έρχονται στο προσκήνιο κάποια εργασιακά σας θέματα τα οποία σας φορτίζουν. Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνεται. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων. Αποφύγετε να αναμίξετε εργασιακά σας θέματα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι αυτό τον καιρό θα κάνετε κάποια έξοδα τα οποία σας πιέζουν αρκετά, ενώ γενικότερα αισθάνεστε πιεσμένοι. Σε ότι έχει σχέση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να ακούσετε κάποια πράγματα που θα σας φορτίσουν.

Ιχθείς
Ιχθύες μου τα οικογενειακά είναι αυτά που σας απασχολούν αυτόν τον καιρό, ενώ η συναισθηματική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Στο χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ