Συνάντηση Ντόρας-Στάινμαγερ για την Ελλάδα - iefimerida.gr

Συνάντηση Ντόρας-Στάινμαγερ για την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ενδιαφέρουσα και σημαντική συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βαλτερ Στάινμαγερ είχε σήμερα το μεσημέρι η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, που βρίσκεται στο Βερολίνο στο πλαίσιο συμμετοχή της σε διεθνές συνέδριο.Η κ. Μπακογιάννη συναντήθηκε με τον σοσιαλδημοκράτη πολιτικό, με τον οποίον γνωρίζονται από την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας.

Ο κ. Στάινμαγερ εμφανίστηκε βέβαιος για την παραμονή της Ελλάδας στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης και η κ. Μπακογιάννη του ζήτησε να στηρίξη την προσπάθεια της Ελλάδας.

«Σήμερα είχα συνάντηση στο Βερολίνο με τον Γερμανό Υπουργό Εξωτερικών κ. Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαγερ, έναν μεγάλο φίλο της Ελλάδας, έναν φανατικό ευρωπαίο» έγραψε η βουλευτής της ΝΔ στo λογαριασμό της στο Facebook.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ