Κομισιόν: Η συμφωνία είναι ορατή στον ορίζοντα - iefimerida.gr

Κομισιόν: Η συμφωνία είναι ορατή στον ορίζοντα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αργή είναι η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών σχετικά με την παροχή νέας χρηματοδότησης, ωστόσο η συμφωνία είναι ορατή. Αυτό επεσήμανε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.

«Χρειάζεται περισσότερος χρόνος και προσπάθεια για να γεφυρωθούν τα χάσματα στα ζητήματα που παραμένουν ανοικτά. Θεωρούμε πως υπάρχει πρόοδος αλλά με αργό ρυθμό», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Η συμφωνία είναι ορατή στον ορίζοντα».

Για ακόμη μια φορά η Κομισιόν διέψευσε το έγγραφο Γιούνκερ, το οποίο κατέγραφε όλα τα μέτρα και τις προϋποθέσεις για τη συμφωνία, με τα περισσότερα να από αυτά να συνάδουν με την ελληνική πλευρά.

«Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε οποιοδήποτε έγγραφο του είδους που αναφέρεται στον ελληνικό Τύπο. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ύπαρξη οποιουδήποτε τέτοιου εγγράφου και πραγματικά δεν γνωρίζουμε από που προήλθε αυτή η είδηση», δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ