Μένει ο Ομπράντοβιτς στη Φενέρ -Παίρνει και Τεόντοσιτς - iefimerida.gr

Μένει ο Ομπράντοβιτς στη Φενέρ -Παίρνει και Τεόντοσιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Φενέρμπαχτσε μετά την αποτυχία στο Final-4 της Μαδρίτης δεν έχασε χρόνο και άρχισε να χτίζει την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για άλλα δύο χρόνια ενώ η τουρκική ομάδα βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Ομπράντοβιτς θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, όπως μεταδίδει ο τουρκικός Τύπος αφού ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού έλαβε τις εγγυήσεις που ήθελε για να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας. Μια από αυτές φυσικά είναι η ενίσχυση της Φενέρ για την επόμενη σεζόν. Ο Μίλος Τεόντοσιτς φέρεται να είναι μάλιστα ο πρώτος παίκτης που θα αποκτηθεί αφού μετά και τη νέα αποτυχία της ΤΣΣΚΑ στο Final-4, θα είναι ο πρώτος που θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου. Ο Σέρβος γκαρντ αποτελεί προσωπική επιλογή του Ομπράντοβιτς, ο οποίος φυσικά δεν θα σταματήσει εκεί στο χτίσιμο της νεάς Φενέρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ