Τα ζώδια της Τρίτης 19 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 19 Μαΐου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αν και τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν αυτή την περίοδο, το πιο σημαντικό για εσάς τους Κριούς είναι τώρα οι συζητήσεις που κάνετε είτε στον εργασιακό σας χώρο, είτε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας (συγγενείς ή φίλους). Ίσως να αναθεωρήσετε για κάποιες συζητήσεις που κάνετε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ή μπορεί οι συζητήσεις που κάνετε με τους φίλους και τους συγγενείς σας να οδηγηθούν ακόμη και σε σύγκρουση! Προσέχετε λοιπόν. Οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με γραπτά, με έντυπα ή με έγγραφα μπορεί τώρα να καθυστερούν.

Ταύρος

Για εσάς τους Ταύρους είναι μια περίοδος (μακρά θα μπορούσα να πω) που τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν άμεσα. Μπορείτε τώρα να ζητήσετε τα χρήματα που σας οφείλουν καιρό, ενώ κάνετε και σημαντικά έξοδα. Συζητήστε τώρα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας για κάποια θέματα που έχετε μαζί τους. Όσοι είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας (στις αρχές Μαΐου) θα έχετε μικρές διαδρομές και ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα οικογενειακά σας δεν παύουν να σας απασχολούν.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Διδύμους, κυρίως του Μαΐου, αυτή είναι μια περίεργη περίοδος που θα πρέπει να αποφεύγετε τις εντάσεις και να προσέχετε σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις σας, που μπορεί να είναι ακόμη και λαθεμένες για όσους είστε γεννημένοι προς το τέλος Μαΐου. Εσείς πάλι που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Ιουνίου μπορεί να αναθεωρήσετε για κάποιες συζητήσεις που γίνονται με την οικογένειά σας, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με νεαρά πρόσωπα της οικογένειάς σας. Τα οικονομικά σας δείχνουν να βελτιώνονται. Η καθημερινή ζωή όσων είστε γεννημένοι τον Ιούνιο φαίνεται να παίρνει μια νέα τροπή, ενώ για αρκετούς από εσάς μπορεί κιόλας να αλλάξει σημαντικά.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι αντιμετωπίζετε ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς, έχετε διάφορα άγχη για τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενώ θα αναθεωρήσετε κάποιες από τις απόψεις σας. Η Αφροδίτη, στο δικό σας ζώδιο, ευνοεί την συναισθηματική σας ζωή. Να είστε γενικότερα προσεκτικοί στον εργασιακό σας χώρο, με τις παρασκηνιακές ενέργειες που γίνονται τώρα να σας αποκαλύπτονται από το τέλος Ιουνίου και μετά, όταν ο Άρης θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. Προσέχετε την υγεία σας. Ενδεχομένως να μετανιώσετε γενικά για κάποιες αποφάσεις που έχετε πάρει.

Λέων

Η χτεσινή Νέα Σελήνη μιλά σε εσάς τους Λέοντες για ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας, όμως, θέματα που έχουν σχέση με τους φίλους ή τα δημιουργικά σας σχέδια φαίνεται να αναθεωρούνται τώρα εξαιτίας οικονομικών θεμάτων. Οι συζητήσεις που γίνονται τώρα ενδεχομένως να έχουν ακόμη και έναν απατηλό χαρακτήρα, παρά το γεγονός ότι ο Δίας παραμένει στο δικό σας ζώδιο και ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 6-8 Αυγούστου. Προσέχετε λοιπόν!

Παρθένος

Παρθένοι μου, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να κινείται ανάδρομος από τώρα και ως στις 12 Ιουνίου, μπορεί όλο αυτό το διάστημα να υπάρξουν καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και λάθη, μπορεί ακόμη και να μετανιώσετε για κάποια πράγματα. Η ένταση δεν λείπει για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Αυγούστου, παρά το γεγονός ότι οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας βοηθούν. Η χτεσινή Νέα Σελήνη ευνοεί όσους είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ανοίγοντας δρόμους για ταξίδια, για σπουδές και για τις νομικές σας υποθέσεις.

Ζυγός

Η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντική για εσάς τους Ζυγούς, με τον ανάδρομο Ερμή να φέρνει ενδεχομένως καθυστερήσεις σε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με σπουδές ή με νομικές υποθέσεις σας. Όσοι είστε σπουδαστές θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που γράφετε, ειδικά όσοι δίνετε εξετάσεις! Ζυγοί μου προσέχετε γενικότερα, μιας και υπάρχει περίπτωση να κάνετε λάθη, ενώ και κάποιες καινούργιες σκέψεις που έρχονται στο μυαλό σας μπορεί να μην είναι οι σωστές. Θα έχετε συναντήσεις με ανθρώπους από τα παλιά. Οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με τα οικονομικά σας δείχνουν να ευνοούνται.

Σκορπιός

Ενώ η χτεσινή Νέα Σελήνη ευνοεί τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς ο Κρόνος σιγά σιγά υπαναχωρεί και πάλι στις μοίρες που αντιστοιχούν στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης! Εργασιακά θέματα όπως και θέματα υγείας που έρχονται τώρα στο προσκήνιο θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά. Για όσους έχετε οικονομικές δοσοληψίες με τους φίλους σας ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις. Η συναισθηματική ζωή όσων είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο παίρνει γενικότερα ένα νέο δρόμο, με την Αφροδίτη να ευνοεί τα σχέδιά σας.

Τοξότης

Τοξότες μου, τρεις πλανήτες απέναντι από το δικό σας ζώδιο (Σελήνη, Ερμής και Άρης) με τον Ερμή μάλιστα σε ανάδρομη πορεία, σας κάνουν να μετανιώνετε για κάποια θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Πολλοί μπορεί να δείτε φίλους ή αγαπημένα σας πρόσωπα από τα παλιά. Όμως, εσείς που είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο αντιμετωπίζετε κάποιες καταστάσεις έντασης, ενώ οι σχέσεις σας γενικότερα περνούν από κάποιες αναταράξεις. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών έχετε την ευκαιρία να κάνετε τώρα ένα νέο και σημαντικό ξεκίνημα, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Όμως, στον χώρο της δουλειάς φαίνεται σαν να υπάρχει ένα σημαντικό μπέρδεμα, με πολλά πράγματα (ένα συμβόλαιο, μια συμφωνία) ίσως να καθυστερούν. Επίσης αυτή την περίοδο προσέχετε και την υγεία σας. Οι σχέσεις σας με το άλλο φύλο περνούν σε μια νέα φάση. Ένα οικονομικό θέμα ευνοείται.

Υδροχόος

Για εσάς τους Υδροχόους αυτό τον καιρό τα πάντα γυρίζουν γύρω από τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, αν και θα μετανιώσετε για κάποια έξοδα που πρόκειται να κάνετε πάνω σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που συνεργάζεστε ώστε αυτή η συνεργασία να πάει καλά. Τα οικογενειακά σας θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν, ενώ τα οικονομικά σας απαιτούν προσοχή.

Ιχθείς

Ιχθύες μου κάποιες οικογενειακές καταστάσεις εξακολουθούν να σας πιέζουν, ενώ μπορεί να μετανιώσετε για κάποια πράγματα. Μπορεί να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις που έχετε για τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Όσοι είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, δηλαδή τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου, είστε σε μια κατάσταση έντασης, ενώ η συναισθηματική ζωή όσων έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο φαίνεται να παίρνει έναν νέο δρόμο που θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός! Τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, με τα νέα ξεκινήματα να ευνοούνται. Ο χώρος της εργασίας σας έχει να σας πει πολλά.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ