Ο Παπαδημούλης «βλέπει» αλλαγή ηγεσίας σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετά τη συμφωνία Ελλάδας-δανειστών - iefimerida.gr

Ο Παπαδημούλης «βλέπει» αλλαγή ηγεσίας σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετά τη συμφωνία Ελλάδας-δανειστών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αισιοδοξία του για την προοπτική συμφωνίας της επόμενες ημέρες εξέφρασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ.

Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προέβη και σε έναν... χρησμό υποστηρίζοντας ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα αλλάξουν ηγεσία μετά τη συμφωνία.

«Η ουσία του θέματος είναι ότι, τρεισήμισι μήνες μετά τις εκλογές, παρά τα λάθη, τις αδυναμίες, τις υποχωρήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση και ακόμα πιο πολύ ο πρωθυπουργός, είναι πιο ψηλά από ό,τι στις 25 Γενάρη και η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ βαδίζουν για τέλος εποχής».

Μάλιστα εκτίμησε ότι με τη συμφωνία, θα γίνει το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, όπου θα φύγει ο Βενιζέλος, και θα ανοίξει η διαδικασία για την αντικατάσταση και του Αντώνη Σαμαρά (στη Ν.Δ.).

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν λίγη ώρα πριν από τη διαρροή του εγγράφου το οποίο φέρεται να αποτυπώνει τις προτάσεις της Κομισιόν για συμφωνία, το οποίο σχολίασε ποικιλοτρόπως ο κ. Παπαδημούλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ΝΔ ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ