Αποστάσεις Βαρουφάκη από την παραίτηση Σακελλαρίου: Επιστολή με αιχμές για την κυβερνητική απόφαση - iefimerida.gr

Αποστάσεις Βαρουφάκη από την παραίτηση Σακελλαρίου: Επιστολή με αιχμές για την κυβερνητική απόφαση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η κυβερνητική απόφαση να ζητούσε την παραίτηση της Αναστασίας Σακελλαρίου από το ΤΧΣ, ωστόσο ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν φαίνεται να συμφωνεί σύμφωνα με επιστολή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ελληνας ΥΠΟΙΚ παίρνει... αποστάσεις από την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για την απομάκρυνση της διευθύνουσας συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, καθώς με επιστολή του προς την ίδια εκφράζει την λύπη του για την καταστρατήγηση του τεκμηρίου της αθωότητας.

Σε επιστολή του προς την κα Σακελλαρίου, με την οποία αποδέχεται την παραίτησή της, τονίζει «επιτρέψτε μου να χρησιμοποιήσω την ευκαιρία αυτή για να δηλώσω άλλη μια φορά την προσήλωσή μου στην αρχή του τεκμηρίου αθωότητας -μια αρχή που, δυστυχώς, στην χώρα μας δοκιμάζεται σχεδόν συστηματικά».

Ο κ. Βαρουφάκης εκφράζεται θετικά για την συνεργασία του με την κα Σακελλαρίου: «θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε τους τελευταίους μήνες. Η συνεισφορά σας, υπο αντίξοες συνθήκες, στην προσπάθεια του Υπουργείου Οικονομικών και την κυβέρνησης να διεκδικήσει από τους θεσμούς, και ιδίως από τον ESM - EFSF, τα αυτονόητα καταγράφεται ως σημαντική».

Δείτε την επιστολή του κ.Βαρουφάκη

Αποστάσεις Βαρουφάκη από την παραίτηση Σακελλαρίου: Επιστολή με αιχμές για την κυβερνητική απόφαση | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαρουφάκης σακελλαριου Επιστολή ΤΧΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ