Αδωνις και Ευγενία, ερωτευμένοι όσο ποτέ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αδωνις και Ευγενία, ερωτευμένοι όσο ποτέ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο 3ο Πανηγύρι των Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη, βρέθηκε η Ευγενία Μανωλίδου, ως απόφοιτη του ιδιωτικού σχολείου και παρουσίασε την επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε.

Όπως πάντα, δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης. Λίγο πριν γιορτάσουν την 6η επέτειο του γάμου τους, ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου αποδεικνύουν μπροστά στις κάμερες ότι είναι απόλυτα ερωτευμένοι.

Αδωνις και Ευγενία, ερωτευμένοι όσο ποτέ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αδωνις και Ευγενία, ερωτευμένοι όσο ποτέ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μετάνιωσα για το «μπουμπούκος»

Ας σημειωθεί ότι καλεσμένη στο πρωινό «ΣΚ» του ΑΝΤ 1 η Ευγενία Μανωλίδου, εξομολογήθηκε στη Μαρία Μπεκατώρου ότι μετάνιωσε για το δημόσιο χαρακτηρισμό «μπουμπούκος» που αφορούσε τον συζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ήταν η πρώτη μου επαφή με την τηλεόραση. Αυτόν τον χαρακτηρισμό για κάποιο λόγο, τον προσάπτουν διαρκώς. Όταν δεν έχουν επιχειρήματα του το πετάνε συνέχεια γιατί το θεωρούν βρισιά» τόνισε η Ευγενία Μανωλίδου.

Αδωνις και Ευγενία, ερωτευμένοι όσο ποτέ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Αδωνις και Ευγενία, ερωτευμένοι όσο ποτέ [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Άδωνις Γεωργιάδης-Ευγενία Μανωλίδου με καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ