Το συγκινητικό μήνυμα του Σπανούλη σε Φώτση-Παππά λίγο μετά το χαμένο τελικό - iefimerida.gr

Το συγκινητικό μήνυμα του Σπανούλη σε Φώτση-Παππά λίγο μετά το χαμένο τελικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από τον χαμένο τελικό του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη όμως ο Βασίλης Σπανούλης, σε συνέντευξη που παράχωρησε θέλησε να σταθεί πρώτα στο πλευρό δύο συναδέλφων του, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν είναι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στο Eurohoops και πριν μιλήσει για την επόμενη μέρα μετά τον χαμένο τελικό στο Final-4, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους δύο παίκτες, οι οποίοι περνούν δύσκολες ώρες.

«Πρώτα από όλα, επειδή πάνω από το μπάσκετ είναι η ζωή και το ανθρώπινο στοιχείο, θέλω να πω συλλυπητήρια στον Αντώνη Φώτση για το χαμό της μητέρας του. Του έστειλα και μήνυμα. Εύχομαι να είναι δυνατός και να θυμάται τη μάνα του όπως της πρέπει. Ξέρω από τέτοιες καταστάσεις», ανέφερεαρχικά ο αρχηγός των ερυθρολεύκων και συνέχισε: «Θέλω να πω και περαστικά στο Νίκο Παππά. Πάντα είναι άσχημο να τραυματίζεται ένας συναθλητής σου και να περνάει τόσο δύσκολες καταστάσεις. Κι εμείς στον Ολυμπιακό δεν έχουμε περάσει λίγα όλα αυτά τα χρόνια με τους τραυματισμούς. Εύχομαι στο Παππά να το ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να επιστρέψει γερός στα παιχνίδια και το μπάσκετ».

«Σε ό,τι αφορά το μπάσκετ, έχουμε τον τελευταίο στόχο μπροστά και πρέπει να τον κατακτήσουμε. Πρέπει να ηρεμήσουμε, να αποφορτιστούμε πνευματικά, να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε. Το θέλουμε το πρωτάθλημα», κατέληξε ο άσος του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ