Καγκελαρία: Δεν αποκλείεται κατ΄ιδίαν συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ στη Σύνοδο - iefimerida.gr

Καγκελαρία: Δεν αποκλείεται κατ΄ιδίαν συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ στη Σύνοδο

ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI/EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Βερολίνο δεν αποκλείει μια ενδεχόμενη κατ' ιδίαν συνάντηση της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Ρίγα όπου θα διεξαχθεί η Σύνοδος Κορυφής την Πέμπτη και την Παρασκευή, παρά το γεγονός πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται στον προγραμματισμό.

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του εκπροσώπου της καγκελαρίας Στέφαν Ζάιμπερτ, ο οποίος ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο ενός τρίτου πακέτου στήριξης για την Ελλάδα, απαντώντας για το τελευταίο πως πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί το τρέχον πρόγραμμα προτού αρχίσουν οι συζητήσεις για νέα βοήθεια.

Από την πλευρά του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν, ερωτηθείσα εάν η Αθήνα βρίσκεται κοντά ή μακριά από μια συμφωνία με τους Θεσμούς, δήλωσε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει πόσο θα διαρκέσουν οι διαπραγματεύσεις, ενώ σημείωσε ότι δεν υπήρξε επικοινωνία του κ. Σόιμπλε με την Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ τις τελευταίες ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ