Τραγικές σκηνές: Αστυνομικοί χτυπούν τον μπαμπά και τον παππού ενός πιτσιρικά μπροστά στα μάτια του [βίντεο] - iefimerida.gr

Τραγικές σκηνές: Αστυνομικοί χτυπούν τον μπαμπά και τον παππού ενός πιτσιρικά μπροστά στα μάτια του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε η κάμερα στα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λισαβόνα στους πανηγυρισμούς των οπαδών της Μπενφίκα για την κατάκτηση του τίτλου.Αστυνομικοί άρχισαν να χτυπούν τον πατέρα και τον παππού ενός μικρού αγοριού, το οποίο απομάκρυναν για να μη βλέπει.

Οι συγκεκριμένες εικόνες έχουν κάνει το γύρο του κόσμου ενώ σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο έχει ήδη διαταχθεί έρευνα εις βάρος των αστυνομικών που άρχισαν να χτυπούν τον ηλικιωμένο άνδρα και τον γιο του απομακρύνοντας τον εγγονό του προκειμένου να μη βλέπει τις σκηνές βίας. Η νύχτα στη Λισαβόνα στιγματίστηκε από τις συμπλοκές οπαδών της Μπενφίκα με τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν σε περισσότερες από 50 συλλήψεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία Λισαβόνα παππούς μπαμπάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ