H KNE τρολάρει τον Κοτζιά: Χορεύει και τραγουδά το «We are the world» και πέφτουν βόμβες [βίντεο] - iefimerida.gr

H KNE τρολάρει τον Κοτζιά: Χορεύει και τραγουδά το «We are the world» και πέφτουν βόμβες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα νέο βίντεο στο ΥouTube επιλέγει η ΚΝΕ να προχωρήσει σε οξεία κριτική της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το βίντεο ξεκινά με τη φράση «Ο ένας τραγουδάει “We are the world” μαζί με τους δολοφόνους του ΝΑΤΟ» και αμέσως μετά δείχνει τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά στο περίφημο στιγμιότυπο δίπλα από τον Τούρκο ομόλογό του, αλλά και άλλους υπουργούς Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, να τραγουδά και να χορεύει το «We are the world». Ομως, αυτή τη φορά η εικόνα είναι αρκετά πιο... πλούσια. Το τραγούδι της ειρήνης γεμίζει με εικόνες από βομβαρδισμούς, πολέμους και... αίμα.

Στο τέλος του σκληρού βιντεοκλίπ εμφανίζεται η φωτογραφία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, με τη φράση «...και ο άλλος επιθυμεί τη δημιουργία νέας ΝΑΤΟϊκής βάσης στο Αιγαίο».

Το βίντεο της νεολαίας του ΚΚΕ καταλήγει: «Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ