Με αυτή τη δίαιτα έγινε φέτες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - iefimerida.gr

Με αυτή τη δίαιτα έγινε φέτες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρόσφατες φωτογραφίες από την παραλία έδειξαν απλά ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε... φέτες. Με τις καμπύλες της να παραμένουν, η παρουσιάστρια απέκτησε ένα κορμί που ζηλεύουν όλες.

Τις ημέρες του Πάσχα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε 4 κιλά, τα οποία έχασε σε έναν μήνα με την παρακάτω δίαιτα, σύμφωνα με το Λοιπόν.

Πρωινό:
Γάλα με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και μια 1 κουταλιά της σούπας δημητριακά ή ομελέτα, γιαούρτι με φρούτο ή φρυγανιά με μέλι ή ταχίνι ή κουάκερ
Σνακ:
Φρούτα εποχής ή ξηρού καρπού
Μεσημεριανό:
Το γεύμα της περιέχει πάντα πρωτεΐνες, όπως λευκό ψάρι ή στήθος κοτόπουλο ή φαγητά που της αρέσει να μαγειρεύει η ίδια, όπως σπανακόρυζο, γεμιστά, σολομό με πράσινη σαλάτα (ρόκα, μαρούλι και πολύ αγγούρι)
Βραδινό:
Τρώει πάντα πριν από τις 9 και αυτό περιλαμβάνει πράσινη σαλάτα ή ντάκο με γιαούρτι αντί για τυρί ή κόκκινο κρέας ή λευκό ψάρι με σαλάτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ