Τα ζώδια της Δευτέρας 18 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 18 Μαΐου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Για εσάς τους Κριούς η Νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο ξεκίνημα στα οικονομικά σας τα οποία μπορεί να εμπλέκονται και με τα οικογενειακά σας. Μετά το μεσημέρι αποφύγετε τις συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ κάποιες επαφές ή συζητήσεις που θα θέλατε να γίνουν, αρχίζουν τώρα να καθυστερούν. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Απριλίου εξακολουθείτε να είστε σε μια ευνοϊκή περίοδο, αν και θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που κινείστε αλλά και τον τρόπο που εκφράζεστε. Αποφύγετε συζητήσεις που καίνε.

Ταύρος

Οι Ταύροι που είστε γεννημένοι στις αρχές Μαΐου φαίνεται να είστε σε μια πολύ καλή φάση, με την Νέα Σελήνη να ευνοεί όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στο οποίο θα έχετε και την βοήθεια προσώπων του περιβάλλοντός σας. Το ξεκίνημα αυτό θα το δείτε να πραγματοποιείται ως τις αρχές Ιουνίου. Μετά το μεσημέρι δώστε την προσοχή σας σε ένα οικονομικό θέμα το οποίο έρχεται στο προσκήνιο για να σας δημιουργήσει θέματα. Οι μετακινήσεις, οι συναντήσεις, οι επαφές και οι συζητήσεις ευνοούνται.

Δίδυμοι

Σε εσάς τους Διδύμους η Νέα Σελήνη μιλά για κάποιες σημαντικές μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες που θα κάνετε, μετά το μεσημέρι όμως που η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο θα υπάρξει ένταση για όσους είστε γεννημένοι τον Μάιο. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Ιουνίου θα έχετε συζητήσεις και επαφές, τις οποίες όμως ίσως σύντομα να τις αναθεωρήσετε. Οποιαδήποτε ζητήματα σχετίζονται με τα οικονομικά σας μπορεί να ευνοούνται, ενώ πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας.

Καρκίνος

Η σημερινή Νέα Σελήνη είναι ιδανική για τους Καρκίνους που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, καθώς σας βοηθά να κάνετε ένα νέο, σημαντικό ξεκίνημα, παρά το γεγονός ότι παρασκηνιακά γίνονται κάποιες κινήσεις σε βάρος σας. Έχετε κάποια θέματα που σας απασχολούν τα οποία έχουν σχέση με την εργασία ίσως ακόμη και με την υγεία σας.

Λέων

Κάθε Νέα Σελήνη είναι σημαντική για εσάς τους Λέοντες καθώς συμμετέχει σε αυτή και ο κυβερνήτης σας Ήλιος! Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο, επηρεάζει άμεσα τα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά και την κοινωνική σας ζωή, με τους τομείς αυτούς να είναι σημαντικοί για εσάς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου σας, και όχι μόνο. Μετά το μεσημέρι, είτε κάποιες ενέργειες των φίλων σας θα σας προβληματίσουν, είτε μπορεί να πιεστείτε από θέματα που έχουν σχέση με κάποια ομαδική προσπάθεια. Υπάρχει αυτόν τον καιρό μια ένταση στην ατμόσφαιρα η οποία πιέζει τα σχέδιά σας. Ίσως ακόμη να πρέπει να δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα πρόσωπα που αγαπάτε. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Αυγούστου μπορείτε να περιμένετε νέα και σημαντικά δεδομένα στη ζωή σας! Μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες ευνοούνται.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι βρίσκεστε σε μια πλήρως αντιφατική περίοδο, με την Νέα Σελήνη από την μια πλευρά να φέρνει νέα ξεκινήματα στις συμφωνίες, τις επαφές, τις συζητήσεις σας, από την άλλη όμως, όσοι είστε γεννημένοι τον Αύγουστο αντιμετωπίζετε ένα οικογενειακό ή ένα επαγγελματικό θέμα το οποίο σας φορτίζει. Μερικές φορές βγαίνετε «έξω από τα ρούχα σας», και ειδικά όσοι είστε της γενιάς 1960-1965 θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί αυτό το διάστημα. Οι φίλοι σας βοηθούν γενικότερα. Τα πράγματα θα είναι καλύτερα σε ένα δίμηνο, αποφύγετε λοιπόν να γκρεμίσετε κάποιες καταστάσεις οι οποίες αργότερα θα μπορούσαν να πάνε πολύ καλύτερα. Οι συναντήσεις ευνοούνται για όσους είστε γεννημένοι 1 ως 3 Σεπτεμβρίου. Να θυμάστε ότι από αύριο ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη πορεία, επομένως θα μετανιώσετε ή θα αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας.

Ζυγός

Σε εσάς τους Ζυγούς η Νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο ξεκίνημα στα οικονομικά σας τα οποία έχουν άμεση σχέση με την επαγγελματική σας ζωή, αν και μπορεί να υπάρξουν κάποια εμπόδια στα σχέδια όσων έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ευνοούνται, όπως και οι πνευματικές εργασίες. Η κοινωνική σας ζωή είναι ευχάριστη γενικότερα.

Σκορπιός

Τα πράγματα είναι πολύ ευνοϊκά για εσάς τους Σκορπιούς, με την Νέα Σελήνη να φέρνει νέα ξεκινήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, κυρίως σε όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Έχετε όμως να δώσετε αγώνες για ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας ζήτημα, ενώ θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας ή την υγεία των δικών σας ανθρώπων. Όσοι είστε γεννημένοι στις αρχές Νοεμβρίου θα έχετε κάποιες ιδιαίτερα ευχάριστες συναντήσεις. Από αύριο, κάποια θέματα αρχίζουν να καθυστερούν.

Τοξότης

Οι καταστάσεις είναι ιδιαιτέρως πιεστικές για τους Τοξότες που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο, η Νέα Σελήνη όμως μιλά για ένα νέο ξεκίνημα στον εργασιακό σας χώρο το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Οι Τοξότες του Δεκεμβρίου σταδιακά ανακαλύπτετε τρόπους για να απαλλαγείτε από τα άγχη σας.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη είναι μοναδικά ευνοϊκή για εσάς τους Αιγόκερους των τελευταίων ημερών! Σας απασχολούν κάποια θέματα που έχουν σχέση με ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας, ίσως ακόμη και με τον εργασιακό σας χώρο. Από αύριο, λόγω του ανάδρομου Ερμή, θα μετανιώσετε για κάποια θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, μετακινήσεις, επαφές. Ακόμη, για ένα εργασιακό σας θέμα, θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει εσάς τους Υδροχόους που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, φέρνοντας νέα ξεκινήματα σε κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις, που θα κρατήσουν ως τον Ιούνιο. Επίσης, το διάστημα αυτό, θα ασχοληθείτε πάρα πολύ με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, αν και σήμερα, ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Η Αφροδίτη ευνοεί τα εργασιακά σας θέματα.

Ιχθείς

Ιχθύες μου των τελευταίων ημερών η Νέα Σελήνη είναι μοναδική για εσάς, καθώς σας βοηθά να κάνετε νέα, πολύ σημαντικά ξεκινήματα! Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί τις δυο τρεις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέχετε τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον οικογενειακό τομέα. Για όσους είστε γεννημένοι στις αρχές Μαρτίου, η Αφροδίτη κάνει ότι μπορεί για να αυξήσει την γοητεία σας και να φέρει ανθρώπους κοντά σας. Εξελίξεις θα υπάρξουν στον χώρο της εργασίας σας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ