Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Μπαρτσελόνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Μπαρτσελόνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το 7ο πρωτάθλημα Ισπανίας τα τελευταία 11 χρόνια μετά τη νίκη που σημείωσε μέσα στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο με σκορ 1-0. Χρυσός σκόρερ ο Λιονέλ Μέσι.

Ηθελε απλά ένα βαθμό αλλά τελικά πήρε τη νίκη. Η Μπαρτσελόνα με γκολ του Λιονέλ Μέσι στο 65ο λεπτό επικράτησε 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός έδρας και κατάκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα Ισπανίας. Νίκη σημείωσε και η Ρεάλ με το εντυπωσιακό 4-1 επί της Εσπανιόλ εκτός έδρας ενώ απίστευτη ανατροπή πέτυχε η Μπιλμπάο επί της Έλτσε εκτός έδρας, νικώντας τελικά 3-2 με όλα τα γκολ της να σημειώνονται από το 80ο λεπτό και μετά.

Το εντός έδρας στραβοπάτημα της Βαλένθια, η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Θέλτα, εκμεταλλεύτηκε η Σεβίλλη, η οποία με ανατροπή επικράτησε 2-1 της Αλμερία ενώ νίκη ανάσα σημείωσαν Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Γρανάδα κόντρα σε Λεβάντε και Σοσιεδάδ αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ