ΝΔ: Μεγάλο το άγχος Τσίπρα να πείσει τους δικούς του - iefimerida.gr

ΝΔ: Μεγάλο το άγχος Τσίπρα να πείσει τους δικούς του

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στο συνέδριο του Economist.

Με ανακοίνωση του εκπροσώπου της, Κώστα Καραγκούνη, η ΝΔ κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι ψεύδεται τόσο σε ό,τι αφορά την κατάσταση της οικονομίας που παρέλαβε, όσο και για τα πεπραγμένα της δικής του κυβέρνησης.

«Μεγάλο το άγχος του κ. Τσίπρα να πείσει τους δικούς του. Μιλάει για παγίδευση από την προηγούμενη κυβέρνηση. Ποιος άραγε τον παγίδευσε, όταν ο ίδιος έσυρε τη χώρα σε εκλογές, και όταν ο ίδιος αποδείχτηκε ανέτοιμος να κυβερνήσει;», αναφέρει ο κ. Καραγκούνης στην ανακοίνωσή του.

Η ΝΔ κατηγορεί ακόμη την κυβέρνηση ότι ενώ μιλάει για πλεόνασμα έχει κάνει στάση πληρωμών και ότι ενώ μιλά για κόκκινες γραμμές σε μισθούς και συντάξεις, διακινδυνεύει κάθε μήνα να μην πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις.

Οσο για τα «άδεια ταμεία», η ΝΔ σχολιάζει: «Τολμάει να λέει ότι βρήκε άδεια ταμεία, όταν μέχρι σήμερα από αυτά τα ταμεία πληρώνει μισθούς και συντάξεις. Και ας μην κάνει προβλέψεις για ανάπτυξη, διότι τα πρώτα σημάδια ύφεσης τα ζει με επώδυνο τρόπο η αγορά». Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Αμφιβάλλουμε αν και ο ίδιος, πια, πιστεύει τα ψέματά του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Αλέξης Τσίπρας Κώστας Καραγκούνης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ