Απίστευτη πρόκληση Χρυσαυγίτη μέσα στην αίθουσα της δίκης: Υψωσε το μεσαίο δάχτυλο προς την οικογένεια Φύσσα [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίστευτη πρόκληση Χρυσαυγίτη μέσα στην αίθουσα της δίκης: Υψωσε το μεσαίο δάχτυλο προς την οικογένεια Φύσσα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλή ένταση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στον Κορυδαλλό έπειτα από την «πρωτότυπη» ιδέα να πραγματοποιηθούν σε διπλανές αίθουσες οι δίκες της Χρυσής Αυγής και μελών των Πυρήνων της Φωτιάς.

Εκτός από την εισβολή αντιεξουσιαστών και κατηγορουμένων για τους Πυρήνες στην αίθουσα που έγινε η δίκη της ΧΑ μια χειρονομία χρυσαυγίτη ήταν εκείνη που πυροδότησε νέα ένταση και προκάλεσε και το ξέσπασμα της οικογένειας του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα.

Ενας χρυσαυγίτης που καθόταν στην πλευρά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία, αλλά και για την εγκληματική οργάνωση ύψωσε το μεσαίο δάκτυλο του χεριού του προκαλώντας οργή εντός της αίθουσας.

Απίστευτη πρόκληση Χρυσαυγίτη μέσα στην αίθουσα της δίκης: Υψωσε το μεσαίο δάχτυλο προς την οικογένεια Φύσσα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρυσή Αυγή δίκη Παύλος Φύσσας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ