Παραδόθηκε μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» - iefimerida.gr

Παραδόθηκε μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών παραδόθηκε σήμερα το πρωί o 36χρονος Γιώργος Κάτσενος, υπάλληλος του Εθνικού Τυπογραφείου, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον Απρίλιο του 2010, για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική, ο 36χρονος είχε τακτικές συναντήσεις με τους κατηγορούμενους Μαζιώτη και Κορτέση στην Καισαριανή. Πάντως, σε καμία από τις γιάφκες της οργάνωσης δεν έχουν εντοπιστεί δακτυλικά του αποτυπώματα ή DNA, ενώ δεν θεωρείται ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης.

Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 36χρονος αποφάσισε να παραδοθεί, ούτε και οι ακριβείς κατηγορίες εναντίον του.

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Οκτωβρίου ξεκινάει με καθυστέρηση η δίκη για τον «Επαναστατικό Αγώνα», στην οποία κατηγορούμενοι είναι οι Παναγιώτα Ρούπα, Νίκος Μαζιώτης, Κώστας Γουρνάς, Χριστόφορος Κορτέσης, Ευάγγελος Σταθόπουλος, Σαράντος Νικιτόπουλος και Μαρία Μπεραχά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ