Οταν ο Θεοδωράκης συναντήθηκε με την Αλκη Ζέη -«Με ποιον θα ήμουν, με τον Καμμένο;», δήλωσε η συγγραφέας - iefimerida.gr

Οταν ο Θεοδωράκης συναντήθηκε με την Αλκη Ζέη -«Με ποιον θα ήμουν, με τον Καμμένο;», δήλωσε η συγγραφέας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απρόσμενη συνάντηση είχε στην Πάτρα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Ρίο συνάντησε την πολυβραβευμένη συγγραφέα Άλκη Ζέη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιου βρισκόταν στην αχαϊκή πρωτεύουσα καθώς το προηγούμενο βράδυ ήταν παρών στο κλείσιμο των εργασιών της ημερίδας με την οποία ξεκίνησε την δράση του το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής.

Η βραβευμένη από την Ακαδημία Αθηνών Άλκη Ζέη το ίδιο βράδυ αναγορεύθηκε σε επίτιμη διδάκτορα της σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η συγγραφέας μάλιστα δε δίστασε λεπτό να διακόψει τη συνέντευξη που έδινε στην εφημερίδα Πελοπόννησης εκείνη τη στιγμή για να δει τον Σταύρο Θεοδωράκη. Συνομίλησαν σε κλίμα πολύ φιλικό και εγκάρδιο για πάνω από ένα τέταρτο. Θέμα..τι άλλο από τις τρέχουσες εξελίξεις και ανανέωσαν το ραντεβού του καθώς και οι δύο βρήκαν πολύ ενδιαφέρουσα τη συζήτηση.

Η Άλκη Ζέη μάλιστα δε δίστασε να πει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι όταν τι ρωτούν για τη σχέση της με το Ποτάμι εκείνη ανταπαντά " μα με ποιόν θα ήμουν ; Με τον Καμμένο;"


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ