Τα ζώδια της Πέμπτης 14 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 14 Μαΐου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Παρά το γεγονός ότι η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι τον Απρίλιο, η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο δεν είναι ιδιαίτερα καλή! Μπορεί να σας φέρει προβλήματα στις επαφές σας με πρόσωπα κύρους, ακόμη και να δημιουργήσει μια προδιάθεση για κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Προσοχή λοιπόν. Αντίθετα, θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια αλλά και την ακίνητή σας περιουσία έρχονται τώρα στο προσκήνιο για να επιλυθούν. Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 4 Απριλίου, με πολλά πράγματα να μπορούν να πραγματοποιηθούν αυτόν τον καιρό με τον Δία για πολύ καιρό να ευνοεί τη δική σας ημερομηνία γέννησης.

Ταύρος
Είναι οι τελευταίες ημέρες που εσείς οι Ταύροι φιλοξενείτε τον Ήλιο στο ζώδιό σας, αν και ένα οικονομικό κληρονομικό ή φορολογικό σας θέμα δεν ευνοείται αυτή την περίοδο. Ωστόσο ευνοούνται οι μετακινήσεις και οι συζητήσεις, ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι τον Απρίλιο. Προσέχετε γενικότερα τα οικονομικά σας, ενώ, αυτή την περίοδο θα μπορούσατε να κάνετε υπερβολές πάνω σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Δίδυμοι
Δίδυμοι μου, τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 24-25 Μαΐου. Εσείς θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, καθώς θα μπορούσαν να πάρουν τώρα μια νέα τροπή. Αντίθετα, για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Ιουνίου τα πράγματα ευνοούνται ιδιαίτερα. Για τους Διδύμους του Ιουνίου ευνοούνται τα θέματα που έχουν σχέση με την συλλογική δουλειά, ενώ ένα θέμα που ξεκινά τώρα θα έχει μεγάλη διάρκεια. Τα οικονομικά ευνοούνται.

Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους εξακολουθεί να υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο λειτουργεί εναντίον σας, ενώ κάποια θέματα εργασίας ή ακόμη και υγείας δεν φαίνεται να παίρνουν έναν σωστό δρόμο. Αντίθετα, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για την συναισθηματική ζωή όσων είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουνίου. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια, ενώ θα έχετε την στήριξη και την βοήθεια ισχυρών φίλων σας.

Λέων
Η μακρά περίοδος που ο Ήλιος βοηθούσε την επαγγελματική σας ζωή τελειώνει για εσάς τους Λέοντες, η αντίθεση όμως Άρη –Κρόνου δημιουργεί προστριβές σε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδεχομένως να δεχθείτε την βοήθεια των φίλων σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-7 Αυγούστου, ενώ έρχονται κάποιες αλλαγές πολύ σημαντικές.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα δεν είναι καλή για εσάς τους Παρθένους, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο. Οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θέματα έρχονται τώρα στο προσκήνιο, ενώ θα πρέπει να επιλύσετε ένα οικογενειακό σας θέμα. Αντίθετα, για εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά, φέρνοντας κοντά σας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Προσέχετε τις κινήσεις σας στην κοινωνική σας ζωή και μην εκτίθεστε σε σχόλια. Προσοχή θέλει επίσης και η υγεία σας.

Ζυγός
Ζυγοί μου, η Σελήνη σήμερα στον Κριό σας φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας ενώ ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να επιλύεται. Όμως, τα νομικά και τα διαδικαστικά θέματα δεν ευνοούνται, όπως επίσης και τα σχέδιά σας για ένα ταξίδι. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί επίσης να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Για όσους είστε γεννημένοι γύρω στις 6-7 Οκτωβρίου τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν έναν άλλο δρόμο, με τα ταξίδια αλλά και τα θέματα σπουδών να ευνοούνται ιδιαίτερα.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς δεν είναι μια καλή ημέρα η σημερινή για να ρυθμίσετε οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά σας θέματα, παρά το γεγονός ότι εσείς που είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο βρίσκεστε σε μια πολύ όμορφη περίοδο. Τα οικονομικά σας για πολύ καιρό φαίνεται να ευνοούνται, ενώ θα πρέπει να προσέχετε την επικοινωνία που θα έχετε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά αν οι συζητήσεις σας αφορούν και οικονομικά θέματα.

Τοξότης
Οι Τοξότες του Νοεμβρίου αντιμετωπίζετε ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ θα πρέπει να προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα. Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές σας φαίνεται να παίρνουν μια νέα τροπή για εσάς που είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο, ενώ σήμερα μπορεί να δείτε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, για τους Τοξότες του Δεκεμβρίου αρχίζει τώρα μια περίοδος σημαντικών αλλαγών.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους αρχίζει μια περίοδος που έρχονται στο προσκήνιο εργασιακά σας θέματα, όπως και ένα οικογενειακό σας ζήτημα. Αποφύγετε γενικότερα τις εντάσεις και προσέχετε την υγεία σας. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας.

Υδροχόος
Για εσάς τους Υδροχόους η σημερινή όπως και η αυριανή ημέρα δεν είναι κατάλληλες για να κάνετε συζητήσεις με πρόσωπα κύρους ή να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Αντίθετα, θα δεχθείτε την αγάπη των προσώπων του περιβάλλοντός σας, ενώ και οι σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο ευνοούνται ιδιαίτερα. Θυμηθείτε, οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την εργασία σας θα μπορούσε να πάρει μια νέα τροπή.

Ιχθείς
Η φόρτιση από κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις δεν λείπει Ιχθύες μου για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, με τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας να χρειάζονται την φροντίδα σας. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα και αποφύγετε τις εντάσεις με πρόσωπα κύρους. Αντίθετα η συναισθηματική ζωή όσων είστε γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου παίρνει τώρα μια νέα τροπή. Ένα οικονομικό θέμα ευνοείται, όπως επίσης και τα εργασιακά σας θέματα. Κάτι καινούργιο ξεκινά τώρα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ