Συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΝΤ για την Ελλάδα - iefimerida.gr

Συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΝΤ για την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με θέμα την Ελλάδα συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον.

Ενώ οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Αθήνας και πιστωτών βρίσκονται στο κρισιμότερο σημείο τους, με την ελληνική κυβέρνηση να συνεδριάζει αλεπάλληλα έτσι ώστε να καταλήξει στα μέτρα τα οποία θα προτείνει για να κλείσει η συμφωνία, προγραμματίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες έκτακτη σύσκεψη στο ΔΝΤ για το ελληνικό θέμα παρουσία των Κριστίν Λαγκάρντ και Πολ Τόμσεν.

Οπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 από την Ουάσινγκτον Θανάσης Τσίτσας, πάντως, ανάλογη σύσκεψη για το ελληνικό θέμα είχε γίνει και τον περασμένο μήνα.

Στην Ουάσινγκτον και ο Ντράγκι

Εξάλλου, έφτασε στην Ουάσιγκτον ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, ο οποίος σύμφωνα με τον Μιχάλη Ιγνατίου θα συναντηθεί με την κυρία Λαγκάρντ και θα μιλήσει σε εκδήλωση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Λαγκάρντ και ο Ντράγκι αναμένεται να συζητήσουν για την ελληνική κρίση, που επηρεάζει την ευρωπαϊκή, την αμερικανική και την παγκόσμια οικονομία. Αγνωστο παραμένει, ωστόσο, το εάν ο επικεφαλής της ΕΚΤ θα συμμετέχει στη συνεδρίαση του ΔΝΤ για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ Πόλ Τόμσεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ