Το μυστικό του γάμου Αλαμουντίν-Κλούνεϊ – Ο Τζορτζ αποκαλύπτει [εικόνες] - iefimerida.gr

Το μυστικό του γάμου Αλαμουντίν-Κλούνεϊ – Ο Τζορτζ αποκαλύπτει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέμα της απόστασης είναι ένα ζήτημα που οδηγεί αρκετά ζευγάρια του Hollywood στον χωρισμό, με την Αμάλ Αλαμουντίν και το Τζορτζ Κλούνεϊ να έχουν συγκεκριμένο πλάνο για να αποφύγουν το κακό αυτό σενάριο.

«Δεν υπάρχει κάτι πιο δύσκολο από την απόσταση», αναφέρει ο 54χρονος ηθοποιός σε συνέντευξή του και συνεχίζει: «Η συμφωνία μας είναι να μην μένουμε χώρια πάνω από μία εβδομάδα. Μέχρι στιγμής αυτό έχει λειτουργήσει καλά».

Οι σκέψεις του Τζορτζ Κλούνεϊ φαίνονται πως βρίσκονται στα ταξίδια και σε μέρη, στα οποία αυτός και η Αμάλ θα μπορούν να απολαύσουν μακριά από την δουλειά.

Το μυστικό του γάμου Αλαμουντίν-Κλούνεϊ – Ο Τζορτζ αποκαλύπτει [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Θα σας εκμυστηρευτώ πως υπάρχουν μέρη που εγώ και η Αμάλ θέλουμε να πάμε, γιατί κανείς μας δεν έχει ταξιδέψει ποτέ εκεί», λέει ο οσκαρικός ηθοποιός.

«Αν μπορούσα να είμαι οπουδήποτε, θα ήθελα να ήμουν μαζί της επάνω σε μια μηχανή στη μέση των Γαλλικών Αλπεων σε ένα μεξικανικό χωριό που είναι απίστευτο», συμπληρώνει.

Ακόμα ένα αγαπημένο μέρος του ζευγαριού είναι το νέο σπίτι, που πρόσφατα αγόρασαν, στον Τάμεση δυτικά του Λονδίνου.

Το μυστικό του γάμου Αλαμουντίν-Κλούνεϊ – Ο Τζορτζ αποκαλύπτει [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ερωτηθείς για το πως είναι η ζωή του νιόπαντρου ζευγαριού, ο Τζόρτζ Κλούνεϊ δίνει μερικά στοιχεία από την καθημερινότητά τους.

«Εγώ μαγειρεύω λίγο και η Αμάλ κάνει τις κρατήσεις. Πλέον, γνωρίζω μερικά πράγματα για το λιβανέζικο φαγητό. Πριν δεν ήξερα πολλά, αλλά ανακάλυψα πως είναι φανταστικό. Τρώμε πολύ ταμπουλέ», δηλώνει.

Παράλληλα, αναφέρει πως η γυναίκα του τον κερδίζει σε στυλ, εξηγώντας πως «μερικές φορές η Αμάλ δείχνει μπερδεμένη για την αίσθηση που έχω για το στυλ. Υπάρχουν στιγμές που με ρωτά αν θα βάλω πάλι το T-shirt με την τεκίλα»

«Το αστείο είναι πως από την πρώτη στιγμή που την γνώριζα, είδα πως είχε το δικό της στυλ. Δεν έχει στυλίστα, φορά απλά τα ρούχα που αγαπά και γνωρίζει πως ακριβώς είναι», καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ