Πέταξε για Μαδρίτη ο Ολυμπιακός - «Μας ενδιαφέρει η ομάδα μας και όχι τι λένε οι άλλοι» - iefimerida.gr

Πέταξε για Μαδρίτη ο Ολυμπιακός - «Μας ενδιαφέρει η ομάδα μας και όχι τι λένε οι άλλοι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εμπιστοσύνη του προς τους παίκτες του Ολυμπιακού εξέφρασε για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Μαδρίτη, όπου θα διεξαχθεί το Final-4.

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε εδώ. Παίζουμε με μια ομάδα η οποία πάει στο Final-4 με το καλύτερο ρεκόρ στη διοργάνωση», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των ερυθρολεύκων και συνέχισε:«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και τους παίκτες μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και να κάνουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Πάμε να κάνουμε ό,τι έχουμε σχεδιάσει στο παρκέ. Είναι σημαντικό που έχουμε όλο το ρόστερ στη διάθεσή μας. Είναι σημαντικό ότι όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Έχουμε πλήρες ρόστερ και αυτό σημαίνει ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι καλό. Με ενδιαφέρει η ομάδα μας και όχι τι λένε οι άλλοι. Εάν κάποιος λέει ότι είναι φαβορί ή όχι δεν με ενδιαφέρει. Η μια ομάδα έχει χάσει τρεις φορές και η άλλη επτά. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός γιαννης σφαιροπουλος final-4
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ