Ο Κομπότης αποχωρεί από τον Λεβαδειακό και το ποδόσφαιρο - iefimerida.gr

Ο Κομπότης αποχωρεί από τον Λεβαδειακό και το ποδόσφαιρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον Λεβαδειακό και γενικά το ποδόσφαιρο, ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ο Γιάννης Κομπότης.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» αναφέρει ότι ο Κομπότης μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League αλλά και την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της «εγκληματικής οργάνωσης», πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο. Η απόφασή του είναι ειλημμένη όπως αναφέρει το δημοσίευμα και την ανακοίνωσε στους συνεργάτες του, χωρίς να αφήσει το περιθώριο να τον μεταπείσει κάποιος.

«Σας κάλεσα για να σας μιλήσω για την απόφασή μου να φύγω από τον Λεβαδειακό. Πρόκειται για μια απόφαση που την έχω πάρει εδώ και καιρό και δεν σχετίζεται με τις τελευταίες εξελίξεις. Εγώ φεύγω και αφήνω την ομάδα, όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να πάρει τις μετοχές. Η απόφασή μου είναι οριστική και δεν σχετίζεται με το αν θα παίζουμε του χρόνου στη Super League ή στην Football League. Εγώ τελείωσα», φέρεται να είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ