Η Toyota ανακαλεί 5 εκατομμύρια αυτοκίνητα παγκοσμίως - iefimerida.gr

Η Toyota ανακαλεί 5 εκατομμύρια αυτοκίνητα παγκοσμίως

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αυτοκινητοβιομηχανία Toyota ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακαλεί περίπου πέντε εκατομμύρια αυτοκίνητα Corolla, Vitz και άλλων μοντέλων από όλο τον κόσμο.

Η ανάκληση γίνεται προκειμένου να αντικαταστήσει ενδεχομένως ελαττωματικούς αερόσακους που κατασκευάστηκαν από την Takata Corp.

Δεν έχουν αναφερθεί ατυχήματα ή τραυματισμοί, ανέφερε η εκπρόσωπος της Toyota, προσθέτοντας ότι η ανάκληση γίνεται για σκοπούς έρευνας.

Τα αυτοκίνητα που ανακαλούνται ανήκουν σε διάφορα μοντέλα που κατασκευάστηκαν μεταξύ Μαρτίου 2003 και Νοεμβρίου 2007, περιλαμβανομένων και 1,36 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ιαπωνία.

Η αυτοκινητοβιομηχανία Nissan ανακοίνωσε ότι ανακαλεί περίπου 1,56 εκατομμύρια αυτοκίνητα από όλα τον κόσμο για τον ίδιο λόγο, προσθέτοντας ότι δεν έχουν καταγραφεί ατυχήματα ή τραυματισμοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Toyota NISSAN ανάκληση αυτοκινήτων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ