Η Κωνσταντοπούλου ξέχασε να ψηφίσει νομοσχέδιο για 2η φορά - iefimerida.gr

Η Κωνσταντοπούλου ξέχασε να ψηφίσει νομοσχέδιο για 2η φορά

(EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι για μία ακόμη φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ψήφισε στη βουλή με επιστολή ψήφο, για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Η πρόεδρος της Βουλής, η οποία βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό, επέλεξε να μη γνωστοποιήσει τη θέση της για τα άρθρα που τέθηκαν σε ονομαστική ψηφοφορία, καθώς δεν έστειλε επιστολική ψήφο. Το ίδιο είχε συμβεί και στην πρωινή ψηφοφορία επί της αρχής, για το νομοσχέδιο για την Παιδεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη Παρασκευή, κατά την ψηφοφορία των άρθρων του αθλητικού νομοσχεδίου η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε «αποχή». Επιπλέον, λίγα 24ωρα νωρίτερα και ενώ ήταν σε αποστολή της Βουλής στις Βρυξέλλες, δεν έστειλε επιστολική ψήφο όταν είχε ζητηθεί ονομαστική ψηφοφορία για τις τροπολογίας που είχαν ενταχθεί στο νομοσχέδιο του Γιώργου Κατρούγκαλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ