Αγρια κόντρα μεταξύ Κικίλια και Μπαλτά στη Βουλή - iefimerida.gr

Αγρια κόντρα μεταξύ Κικίλια και Μπαλτά στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή αντιπαράθεση με τον υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά είχε ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας κατά την ομιλία του στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου.

Ο βουλευτής της ΝΔ, μίλησε για «αντιμεταρρύθμιση», που μετατρέπει την εκπαίδευση σε «παλαιολιθικό απολίθωμα της δεκαετίας του '80» και την παραδίδει «στα χέρια των συνδικαλιστών».

«Παραδίδετε την Παιδεία σε μια συνδικαλιστική μειοψηφία» είπε χαρακτηριστικά, ενώ απευθυνόμενος προς τον υπουργό, σημείωσε: «Βάζετε ξανά τη διαπλοκή στις σχέσεις καθηγητών με φοιτητές…». Μάλιστα ο κ.Κικίλιας επικαλέστηκε μια σειρά άρθρων και απόψεων του κ. Μπαλτά, όπως τις έχει παραθέσει στο συγγραφικό του έργο και έκανε λόγο για ιδεοληψίες του κ.Μπαλτά.

Ο υπουργός Παιδείας αντέδρασε έντονα, πήρε το λόγο και είπε στον κ.Κικίλια. «Ο κ. Κικίλιας αφιέρωσε την ομιλία του, για να αναφερθεί στο περιεχόμενο των βιβλίων μου. Περιεχόμενο μάλιστα, που δεν αφορά το νομοσχέδιο που συζητούμε σήμερα, αλλά αυτό που θα ακολουθήσει. Είναι σαν να ανέβαινα εγώ στο βήμα και να αφιέρωνα την ομιλία μου για το πώς έπαιζε μπάσκετ ο κ. Κικίλιας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ