«Στα δίχτυα» του ΣΔΟΕ γνωστός μεγαλογιατρός - iefimerida.gr

«Στα δίχτυα» του ΣΔΟΕ γνωστός μεγαλογιατρός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συστηματικές έρευνες του ΣΔΟΕ σε λογαριασμούς και καταθέσεις μεγαλογιατρών φαίνεται ότι άρχισαν να αποδίδουν καρπούς. Η πρώτη διοικητική «καμπάνα», σύμφωνα με το CretaLive, έπεσε σήμερα σε διάσημο καθηγητή που εργάζεται, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, από την ίδια την διοίκηση του νοσοκομείου.

Η διοίκηση με απόφασή της απάλλαξε τον συγκεκριμένο διευθυντή εξειδικευμένης μονάδας κλινικής αφού πήρε, όπως λέει, πλήρη και αναλυτικά στοιχεία από το ΣΔΟΕ σύμφωνα με τα οποία ο συγκεκριμένος γιατρός-καθηγητής είχε λάβει από πολλούς ασθενείς ποσά τα οποία μάλιστα είχαν κατατεθεί στον λογαριασμό του.

Όπως διαπιστώθηκε, ο συγκεκριμένος καθηγητής εργαζόταν παράλληλα σε ιδιωτική κλινική όπου έβλεπε ασθενείς κάτι που σαφώς απαγορευόταν από το νομικό πλαίσιο που επιβάλλει πλήρη και αποκλειστική απασχόληση στο νοσοκομείο.

Στην σχετική απόφαση του διοικητή του νοσοκομείου αναφέρεται ότι απαλλάσσεται από τα καθήκοντά του ο διευθυντής μονάδας καθώς «ασκούσε παράνομη ιατρική δραστηριότητα» και μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ