Επιμένει για τους ψεκασμούς η υποψήφια των ΑΝΕΛ: Τα έχει πει και ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ - iefimerida.gr

Επιμένει για τους ψεκασμούς η υποψήφια των ΑΝΕΛ: Τα έχει πει και ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική της απάντηση στις αντιδράσεις που προέκυψαν στην υποψηφιότητά της για τη θέση του αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ έδωσε η Φωτεινή Αθανασοπούλου.

Μετά από την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, για αναρτήσεις που είχε κάνει η ίδια παλιότερα, η υποψήφια βουλευτής και ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων με νέα δημοσίευση στο λογαριασμό της στο Facebook επέμεινε στο ζήτημα των ψεκασμών.

«Η αποσπασματική δημοσίευση αναρτήσεων από τη προσωπική μου σελίδα και η κρίση με τέτοια κριτήρια για θέσεις επιστημονικές μονό το επίπεδο της βουλής ρίχνει... για τους ψεκασμούς έχει μιλήσει και ο κ. Κατσαρός πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ και με στοιχεία ενώ ο διατροφικός κώδικας έχει στοιχεία που πρέπει να ανησυχούν τους πολίτες», έγραψε η κ. Αθανασοπούλου, ενώ συνέχισε:

«Δεν βλέπω γιατί αυτά να καθορίζουν την κρίση μου στον ΕΦΕΤ.... και ως εκ τούτου δεν υποτιμώ τον εαυτό μου και με αξιοπρέπεια παραιτήθηκα ....λυπάμαι για το επίπεδο της σημερινής συνεδρίας αλλά χαίρομαι που τελικά οι ΑΝΕΛΛ ενοχλούμε τόσο».

Επιμένει για τους ψεκασμούς η υποψήφια των ΑΝΕΛ: Τα έχει πει και ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΦΕΤ ψεκασμοί Φωτεινή Αθανασοπούλου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ