Οι ΑΝΕΛ καταψήφισαν και την τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής - iefimerida.gr

Οι ΑΝΕΛ καταψήφισαν και την τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής

Τι ρυθμίζει η τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διπλή διαφοροποίηση στο κυβερνητικό μέτωπο έφεραν οι τροπολογίες που πέρασαν με το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, καθώς, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες καταψήφισαν τόσο εκείνη για το τζαμί όσο και για το Μέγαρο Μουσικής.

Ειδικότερα, μετά το «όχι» των Ανεξάρτητων Ελληνων» για το τζαμί στο Βοτανικό το κόμμα της συγκυβέρνησης καταψήφισε και την τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής.

Σχετικά με την τροπολογία για το Μέγαρο Μουσικής, παρών ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και ΚΚΕ, ενώ καταψήφισαν και πάλι Χρυσή Αυγή και Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Τι προβλέπει

Η τροπολογία προβλέπει μεταξύ άλλων:

  • Παράταση εκ νέου μέχρι 31.8.2015 (έληξε 30.4.2015) η απαλλαγή του ΟΜΜΑ από την υποχρέωση προσκόμισης ασφαλιστικής και φορολογικής ενημερότητας με όλες τις αναφερόμενες συνέπειες (αναστολή συμψηφισμών και μέτρων αναγκαστικής εκτέλεσης, μη υπολογισμός τόκων και προστίμων για χρέη από καταπτώσεις εγγυήσεων του ελληνικού δημοσίου κλπ)
  • Αύξηση σε 90 από 48 που ισχύει σήμερα ο αριθμός των ισόποσων μηνιαίων δόσεων για τις οφειλές του ΟΜΜΑ προς το ΙΚΑ που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες μέχρι και τον Απρίλιο 2014 και έχουν ήδη ενταχθεί σε ρύθμιση.
  • Παροχή έκπτωσης 50% στις προσαυξήσεις και τα πρόσθετα τέλη των ανωτέρω οφειλών
  • Παράταση έως 30.8.2015 της θητείας του Δ.Σ. του ΟΜΜΑ

Δείτε την τροπολογία της κυβέρνησης για το μέγαρο Μουσικής σε μορφή PDF.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ