Καινούργιου: Φλατ κοιλιά-Τα μυστικά - iefimerida.gr

Καινούργιου: Φλατ κοιλιά-Τα μυστικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμβουλές για επίπεδη κοιλιά λίγο πριν τις εξορμήσεις στην παραλία δίνει η Κατερίνα Καινούργιου μέσω του μπογκ της στο yupii.gr.

«Καλησπέρα αγαπημένοι μου και καλό μήνα! Το σημερινό post μπορώ να πω πως κατά κάποιο τρόπο απευθύνεται στις φίλες μου... Το καλοκαίρι πλησιάζει και δεν είναι λίγες οι φορές που μου ζητάτε να σας δώσω κάποια διατροφικά tips που εγώ ακολουθώ για καλλίγραμμη σιλουέτα», γράφει η παρουσιάστρια.

«Σήμερα θα σας αποκαλύψω τα δικά μου μυστικά, λίγο πριν βγείτε στην παραλία, για επίπεδη κοιλιά! Η επίπεδη κοιλιά μπορεί να αποτελεί στόχο και επιθυμία κάθε γυναίκας, όμως πολλές είναι εκείνες που ταλαιπωρούνται από το συσσωρευμένο λίπος στην περιοχή αυτή, αλλά και το φούσκωμα που κάνει το πρόβλημα ακόμα εντονότερο. Σε αυτή την κατηγορία γυναικών ανήκω κι εγώ.

1) Ροφήματα
Υπάρχουν κάποια βότανα που μπορούν να γίνουν σύμμαχοί μας στο ξεφούσκωμα και στην απώλεια του λίπους από την κοιλιά. Μπορούμε, λοιπόν, καθημερινά να παρασκευάζουμε και να πίνουμε πριν από το γεύμα 1 φλιτζάνι έγχυμα (αφού βράσει το νερό, το κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε 1 κουταλάκι από το βότανο, το αφήνουμε για 5΄, σουρώνουμε και το πίνουμε) από ένα από τα παρακάτω βότανα: ταραξάκο, λουίζα, τσουκνίδα, ιβίσκος (τα δύο τελευταία δεν ενδείκνυνται αν έχουμε υπέρταση) και γαϊδουράγκαθο. Καλό είναι όμως να μην πίνουμε το ίδιο βότανο για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μηνός, αλλά να τα συναλλάζουμε.

2) Φυτικές ίνες
Οι φυτικές ίνες είναι μια μορφή υδατανθράκων που βρίσκεται στα φρούτα, στα λαχανικά και στα προϊόντα ολικής άλεσης. Καταναλώνοντας λοιπόν φυτικές ίνες βοηθάμε τον οργανισμό να γλιτώσει από τη δυσκοιλιότητα.

3) Βάλτε το γιαούρτι στην καθημερινή σας διατροφή
Το ελληνικό γιαούρτι αποτελεί εύγευστο τρόπο για την απώλεια βάρους λόγω των πρωτεϊνών του. Προσωπικά είναι το καθημερινό μου επιδόρπιο μαζί με μια κουταλιά μέλι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο yupii.gr

Καινούργιου: Φλατ κοιλιά-Τα μυστικά  | iefimerida.gr 0
Καινούργιου: Φλατ κοιλιά-Τα μυστικά  | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ