Υπόθεση μικρής Αννυς: Γιούχαραν τον παιδοκτόνο -Οργή και βρίσιμο - iefimerida.gr

Υπόθεση μικρής Αννυς: Γιούχαραν τον παιδοκτόνο -Οργή και βρίσιμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν από τις 9 το πρωί ο παιδοκτόνος της μικρής Αννυς έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, με αρκετούς πολίτες για ακόμη μια φορά να τον γιουχάρουν.

Ο Βούλγαρος δολοφόνος Στάνισλαβ «Σάββας» Μπακαρτζίεφ, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής παρουσίας, μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων, όπου και οδηγήθηκε στα κρατητήρια.

Σημειώνεται ότι ο 27χρονος παιδοκτόνος μεταφέρθηκε τη Δευτέρα από τις φυλακές Κέρκυρας στην Αθήνα για να δικαστεί για παλαιότερη υπόθεσή του που αφορά σε κατοχή και χρήση ναρκωτικών, ενώ όλα δείχνουν ότι η δίκη θα αναβληθεί.

Με την άφιξή του στα δικαστήρια πολίτες τον γιούχαραν για το ειδεχθές έγκλημα και τις απάνθρωπες πράξεις του στην 4χρονη Αννυ. Κάποιοι τον έβριζαν, ενώ μια γυναίκα ούρλιαζε «κρέμασμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπακαρτζίεφ θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση για τη δολοφονία της κόρης του, με την ελπίδα να απλωθεί φως σε όλες τις πτυχές της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ