Το πανεπιστημιακό μάθημα που για να το περάσεις πρέπει να ποζάρεις γυμνός [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πανεπιστημιακό μάθημα που για να το περάσεις πρέπει να ποζάρεις γυμνός [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θυμηθείτε τον εαυτό σας στις περιόδους της εξεταστικής. Άγχος, διάβασμα, κούραση και αγωνία. Φανταστείτε τώρα να έπρεπε να εξεταστείτε σε κάποιο από τα μαθήματα γυμνός.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, η εξέταση με τον φοιτητή να είναι τσίτσιδος δεν αποτελεί μόνο πραγματικότητα, αλλά κατά κάποιο τρόπο παράδοση σε ένα πανεπιστήμιο της Αμερικής.

Αυτή η παράδοση όμως φαίνεται να εξόργισε μία μητέρα που απευθύνθηκε ακόμα και σε δημοσιογράφους, επειδή η κόρη της αναγκάστηκε να εξεταστεί γυμνή.

Η εν λόγω κυρία δήλωσε αηδιασμένη που το παιδί της μαζί με όλη την τάξη, αλλά και τον καθηγητή, γδύθηκε υπό το φως των κεριών για να περάσει ένα μάθημα, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών του πανεπιστημίου.

Το πανεπιστημιακό μάθημα που για να το περάσεις πρέπει να ποζάρεις γυμνός [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Από την άλλη, ο καθηγητής Ρικάρντο Ντομίνγκεζ δηλώνει ότι στα 11 χρόνια που διδάσκει το συγκεκριμένο μάθημα, δεν δέχτηκε ποτέ παράπονα για τον τρόπο εξέτασής του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, σύμφωνα με το πρόγραμμα του μαθήματος, η γύμνια πρέπει να συνοδεύεται από μία χειρονομία ή κίνηση που να υποδεικνύει την ερωτική ζωή του εξεταζόμενου. «Όλα είναι υπό έλεγχο. Αν δε νιώθουν άνετα με αυτή την χειρονομία, δε θα πρέπει να πάρουν το μάθημα», τόνισε ο καθηγητής.

Το πανεπιστημιακό μάθημα που για να το περάσεις πρέπει να ποζάρεις γυμνός [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Ρικάρντο Ντομίνγκεζ

Σύμφωνα με την περιγραφή του μαθήματος στην ιστοσελίδα της σχολής, οι φοιτητές κάνουν χρήση της «αυτοβιογραφίας τους, τω ονείρων, της εξομολόγησης, της φαντασίας και άλλων μέσων για να εφεύρουν τον εαυτό τους με ένα νέο τρόπο ή για να προκαλέσουν μία ποικιλία εαυτών στη φαντασία τους».

«Το μάθημα πειραματίζεται εξερευνώντας τις ποικίλες δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στο σύγχρονο καλλιτέχνη και την προσωπικότητά του», αναφέρεται επίσης στην περιγραφή του μαθήματος.

Το πανεπιστημιακό μάθημα που για να το περάσεις πρέπει να ποζάρεις γυμνός [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Τα πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια

Το πανεπιστημιακό μάθημα που για να το περάσεις πρέπει να ποζάρεις γυμνός [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ