Τα ζώδια της Τρίτης 12 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 12 Μαΐου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Εσείς οι Κριοί , με τον Άρη (κυβερνήτη σας) να έχει περάσει στους Διδύμους (όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24 Ιουνίου), είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε με αρκετή μαχητικότητα τα θέματα που σας απασχολούν, και κυρίως τις συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Να είστε προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις σας και μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Αποφύγετε να συζητήσετε ένα αρκετά σημαντικό οικογενειακό σας θέμα. Να θυμάστε, για πολύ καιρό οι υποθέσεις που έχουν σχέση με την καθημερινότητά σας μπορεί να σας εκνευρίζουν, και αυτό να δημιουργεί εντάσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Βέβαια, αν κινηθείτε ευέλικτα ίσως καταφέρετε να φτάσετε στο αποτέλεσμα που θέλετε, ε ιδικά αν είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας.

Ταύρος

Η περίοδος αυτή είναι κάπως περίεργη για εσάς τους Ταύρους , με τα οικονομικά σας να σας παίζουν ένα παιχνίδι που δεν είναι προς όφελός σας. Τόσο τα τρέχοντα οικονομικά σας όσο και οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους ( εφορίες, δάνεια, ασφάλειες) δεν φαίνεται να παίρνουν την πορεία που επιθυμείτε. Όμως, όσο ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους (μέχρι τις 24 Ιουνίου) θα σας απασχολούν αυτά τα θέματα, τα οποία μάλιστα δεν πρέπει να εμπλέξετε με τους φίλους σας ή με την συλλογική δουλειά. Οι Ταύροι του Απριλίου ενδεχομένως να βρεθείτε με φίλους οι οποίοι μπορούν γενικότερα να σας βοηθήσουν. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας προσώπων. Μην κάνετε νέα ξεκινήματα.

Δίδυμοι

Υπάρχει σημαντική ένταση για εσάς τους Διδύμους, με τον Άρη από το ζώδιό σας να σας φέρνει αντιμέτωπους με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου σας (20-22 Μαΐου). Προσέχετε, ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να σας δημιουργήσει φόρτιση αυτή την περίοδο. Η υγεία σας επίσης απαιτεί την προσοχή σας. Τα νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα δεν ευνοούνται, αν και ο Άρης στο δικό σας ζώδιο (που θα παραμείνει μέχρι τις 24 Ιουνίου) σας γεμίζει ενεργητικότητα. Προς το παρόν όμως οι καταστάσεις δεν είναι ευχάριστες, τουλάχιστον για εσάς που έχετε γεννηθεί τον Μάιο. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι οι Δίδυμοι του Ιουνίου είστε σε μια αρκετά καλή περίοδο η οποία μπορεί να δημιουργεί γενικότερα ένα ευχάριστο κλίμα. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε, προσέχετε όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα, και αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους ή γενικότερα με το Δημόσιο.

Καρκίνος

Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους δεν είναι μια ευχάριστη θέση για εσάς τους Καρκίνους, καθώς σας δημιουργεί γενικότερα άγχη και ανασφάλειες! Προσέχετε τόσο την υγεία σας όσο και τον εργασιακό σας χώρο, ενώ έχετε έντονο άγχος για την επαγγελματική ή την κοινωνική ζωή, τομείς πολύ σημαντικούς για εσάς αυτή την περίοδο. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Ένα σχέδιο που έχετε για τις σπουδές, τις νομικές σας υποθέσεις, ακόμη και για κάποιο ταξίδι,δεν φαίνεται να ευνοείται ιδιαίτερα. Οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί στο τέλος Ιουνίου είστε σε μια αρκετά καλή φάση, μην δίνετε όμως αφορμές για σχόλια και χρησιμοποιείστε την διαίσθησή σας για να νιώσετε τι μπορεί να συμβαίνει αυτή την περίοδο.

Λέων

Η νέα θέση του Άρη δεν είναι κακή για εσάς τους Λέοντες, αντίθετα σας δίνει την ευκαιρία να δράσετε και να δημιουργήσετε! Όμως, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέξετε θέματα που έχουν σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να διαφυλάξετε γενικότερα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Σήμερα και αύριο, οποιεσδήποτε ενέργειες σας σχετίζονται με ένα οικονομικό θέμα δεν φαίνεται να έχουν τα αποτέλεσμα που επιδιώκετε. Αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα. Αντίθετα, για εσάς που έχετε γενέθλια γύρω στις 6-9 Αυγούστου τα πράγματα φαίνεται ότι στην πορεία θα πάνε αρκετά καλά. Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας και μην τα κοινολογείτε. Ο Ουρανός δίνει την ευκαιρία, ειδικά σε όσους είστε γεννημένοι τον Αύγουστο, να κάνετε θεαματικές αλλαγές οι οποίες προετοιμάζονται ήδη. Σήμερα όμως, ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με άλλους (εφορίες, δάνεια, ασφάλειες), δεν φαίνεται να ευνοείται ιδιαίτερα.

Παρθένος

Για εσάς τους Παρθένους δεν είναι καθόλου ευεργετική η νέα θέση του Άρη στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 24 Ιουνίου! Προς το παρόν επηρεάζει όσους είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας (τον Αύγουστο), προκαλώντας εντάσεις τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στο οικογενειακό σας περιβάλλον και τις σχέσεις σας γενικότερα. Συγκρατήστε την επιθετική σας διάθεση ή τις αντιρρήσεις σας και προσέχετε γενικότερα όλη την εβδομάδα θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σας, ακόμη και τον σύντροφό σας. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Για τους Παρθένους που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά, με νέους δρόμους να ανοίγονται για ταξίδια ή πάνω σε θέματα σπουδών. Οι φίλοι σας είναι κοντά σας και σας στηρίζουν.

Ζυγός

Ζυγοί μου, ενώ η νέα θέση του Άρη στους Διδύμους (θα παραμείνει έως τις 24 Ιουνίου) σας ανοίγει δρόμους για ταξίδια, για τις νομικές σας υποθέσεις, για σπουδές και πνευματικές εργασίες (μελέτες γραπτά), οι ημέρες αυτές δεν είναι καθόλου καλές για αυτά τα θέματα. Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ αλλά και τα επικίνδυνα ταξίδια, μην αναμιγνύεστε με νομικά ή διαδικαστικά θέματα, ενώ σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την εργασία ή την υγεία σας μπορεί να υπάρξει φόρτιση. Προσέχετε λοιπόν, δεν είναι σήμερα μια καλή ημέρα, μια καλή εβδομάδα θα έλεγα, για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας, που αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα σημαντικά!

Σκορπιός

Με τον Άρη να βρίσκεται στους Διδύμους μέχρι τις 24 Ιουνίου, εσείς οι Σκορπιοί θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό σας ζήτημα, ακόμη και με κάποια θέματα υγείας που σας απασχολούν. Αποφύγετε σήμερα να διεκδικήσετε χρήματα, ή γενικότερα να ρυθμίσετε υποθέσεις που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Πάνω από όλα προσέχετε την υγεία σας. Οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου πιστεύω ότι βρίσκεστε σε μια αρκετά καλή φάση, αρκεί να αποφεύγετε βεβαίως τις υπερβολές.

Τοξότης

Τοξότες μου του Νοεμβρίου, οι ημέρες αυτές δεν είναι καθόλου καλές , με τον Άρη από το απέναντί σας ζώδιο να δημιουργεί εντάσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, αλλά και με κάποια οικογενειακά σας θέματα. Ο Άρης θα παραμείνει βέβαια σε αυτή τη θέση μέχρι τις 24 Ιουνίου, όμως αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, τουλάχιστον εσείς που έχετε γεννηθεί τον Νοέμβριο. Βέβαια, πολλά πράγματα αλλάζουν, ειδικά για όσους είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο, προς το παρόν όμως αποφύγετε να κάνετε μια νέα και σημαντική εκκίνηση.

Αιγόκερως

Για εσάς τους Αιγόκερους δεν είναι ιδιαίτερα ευεργετική η νέα θέση του Άρη, τόσο για την υγεία όσο και για την εργασία σας. Προσέχετε, ενδεχομένως κάποια θέματα που θα προκύψουν τώρα μπορεί να σας φέρουν σε σύγκρουση με πρόσωπα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Φροντίστε επίσης τα μέλη της οικογένειάς σας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά δύσκολη, καθώς η ένταση που προκαλεί η όψη του Άρη –Κρόνου(κυβερνήτη σας) μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτες καταστάσεις.

Υδροχόος

Για εσάς τους Υδροχόους η νέα θέση του Άρη είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τις σχέσεις σας με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά και για τα δημιουργικά σας σχέδια! Σήμερα όμως δεν είναι μια ιδιαίτερα καλή ημέρα για να ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα, για να συζητήσετε θέματα συλλογικής δουλειάς και γενικά να ασχοληθείτε με κάποια πολύ σημαντικά σχέδιά σας. Το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους (μέχρι τις 24 Ιουνίου) θα είναι γενικότερα μια περίοδος δράσης, αλλά αυτές τις ημέρες η δράση αυτή ίσως να μην έχει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Ιχθείς

Για εσάς τους Ιχθύς αρχίζει μια περίοδος που θα σας απασχολήσουν κάποια οικογενειακά θέματα, ενώ θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με αυτήν. Δώστε επίσης την απαραίτητη προσοχή και στην επαγγελματική σας ζωή, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο. Ρίξτε τους τόνους και ελάτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Πηγή: astologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ