Σήμερα συζητείται και ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την Παιδεία - iefimerida.gr

Σήμερα συζητείται και ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την Παιδεία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής και η ψήφιση επί των άρθρων και επί του συνόλου του νομοσχεδίου του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων για τα «Επείγοντα μέτρα για την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση».

Τη σχετική πρόταση κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Τάσος Κουράκης στην έναρξη της συζήτησης στη Βουλή, την Παρασκευή, με το σκεπτικό ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να γίνει ένας ευρύτερος διάλογος, στον οποίο θα μπορέσουν να τοποθετηθούν όσοι βουλευτές επιθυμούν.

Την πρόταση καλωσόρισαν, μέσω των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων τους, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, Νέα Δημοκρατία, Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ.

Στις 8:30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από τη Βουλή κόντρα στην ψήφιση του νομοσχεδίου για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παιδεία εκπαίδευση νομοσχέδιο Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ