Στη φυλακή πρώην αξιωματικός, κατηγορούμενος για μίζες στα εξοπλιστικά - iefimerida.gr

Στη φυλακή πρώην αξιωματικός, κατηγορούμενος για μίζες στα εξοπλιστικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του στον ανακριτή Διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή ο πρώην αξιωματικός Παν. Κατσής.

Ο κατηγορούμενος για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα, βρέθηκε στη θέση του κατηγορουμένου μετά από τα στοιχεία που ήρθαν από δικαστική συνδρομή στην Ελβετία και έδειξαν ροή ύποπτου χρήματος στους λογαριασμούς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες απολογούμενος ο απόστρατος αρνήθηκε ότι τα 3 εκατομμύρια ευρώ που βρέθηκαν στο λογαριασμό του προέρχονται από παράνομη δραστηριότητα (δωροδοκία από την γερμανική εταιρεία Reinhmental προκειμένου να αναλάβει υπο-κατασκευαστικό έργο της προμήθειας των Λέοπαρντ).

Μάλιστα φέρεται να είπε ότι από αυτά τα χρήματα, τα 2 εκατομμύρια ανήκουν στον συγκατηγορούμενο του Παναγιώτη Ευσταθίου, γεγονός που και ο ίδιος ο Ευσταθίου επιβεβαίωσε με δήλωσή του στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Π. Κατσής υποστήριξε ότι το 1 εκατομμύριο που υπολείπεται, το το έδωσε ο Ευσταθίου (αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρίας) προκειμένου να τον στηρίξει οικονομικά καθώς εκείνο το διάστημα αντιμετώπιζε οικονομικά πρόβληματα.

Τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στον ανακριτή τρία ακόμη άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση . Πρόκειται για τον αντιπρόσωπο της rienhmental Π. Ευσταθίου, τη σύζυγό του, συνδικαιούχο στους λογαριασμούς του συζύγου της, και ένα ακόμη στρατιωτικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ