Δείτε ποιoς χρησιμοποιεί την θωρακισμένη BMW του Βενιζέλου [εικόνα] - iefimerida.gr

Δείτε ποιoς χρησιμοποιεί την θωρακισμένη BMW του Βενιζέλου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις πρώτες εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης ήταν η πώληση της θωρακισμένης, αλεξίσφαιρης και αλεξίβομβης BMW που είχε αγοραστεί για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αξίας 750.000 ευρώ.

Η συγκεκριμένη BMW είχε αγοραστεί μαζί με την «δίδυμη αδελφή» της από την Κυβέρνηση Παπανδρέου, όταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν υπουργός Οικονομικών.

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης, οι δύο θωρακισμένες BMW προορίζονταν για πώληση, ώστε να πάρει το δημόσιο κάποιο μέρος από τα χρήματα πίσω. Ηταν επίσης μια συμβολική κίνηση από την νέα κυβέρνηση της Αριστεράς.

Δείτε ποιoς χρησιμοποιεί την θωρακισμένη BMW του Βενιζέλου [εικόνα] | iefimerida.gr 0


Οπως αναφέρει και το thepaper.gr, η κυβέρνηση έψαχνε κάποιον Σεΐχη ή κάποιον από τους πολλούς Ρώσους ολιγάρχες, που έχουν και μπορούν να διαθέσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό, για να αγοράσουν τα δίδυμα θωρακισμένα πανάκριβα αυτοκίνητα, συνολικής αξίας 1.500.000 ευρώ.
Εφόσον όμως δεν βρέθηκε αγοραστής, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης είπε να κρατήσει τη μία BMW και να κάνει τη βόλτα μέχρι το Μαξίμου, οπού τον συνέλαβε και φωτογραφικός φακός να βγαίνει από το πανάκριβο και «μημονιακό» θωρακισμένο, κρατικό αυτοκίνητο, αξίας 750.000 ευρώ…

Δείτε ποιoς χρησιμοποιεί την θωρακισμένη BMW του Βενιζέλου [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Διαψεύδει ο Γιάννης Δραγασάκης

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μέσω Facebook, διέψευσε το δημοσίευμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Δραγασάκη:

«Σε συνέχεια διάφορων άλλων αναληθών δημοσιευμάτων που συστηματικά και σκόπιμα επιχειρούν να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις στην κοινή γνώμη, σημερινά δημοσιεύματα, όπως τα ακόλουθα, επιμένουν να κινούνται στην οδό της συκοφαντίας.
Κατηγορηματικά λοιπόν, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης σε καμία περίπτωση δεν είναι το αυτοκίνητο που περιγράφεται.
Το λάθος θα δικαολογούταν, η ηθελημένη παραποίηση γεγονότων είναι αδικαιολόγητη.
Η "συγγνώμη" από τους εμπνευστές των "ρεπορτάζ" θα απαιτούσε ευθιξία που στην προκείμενη περίπτωση μάλλον είναι άγνωστη λέξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θωρακισμένη BMW Βενιζέλος Δραγασάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ