Κάζιμιρ (ΥΠΟΙΚ Σλοβακίας): Δεν μιλάμε για πυρηνική επιστήμη, τα χρήματα είναι εδώ και περιμένουν την Ελλάδα - iefimerida.gr

Κάζιμιρ (ΥΠΟΙΚ Σλοβακίας): Δεν μιλάμε για πυρηνική επιστήμη, τα χρήματα είναι εδώ και περιμένουν την Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια σειρά αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας, Πέτερ Κάζιμιρ δίνει τον τόνο, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα αναφέρει στο πρώτο post του: «Δεν έχω υψηλές προσδοκίες για σήμερα. Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στο τραπέζι οποιαδήποτε στιγμή».

Στη συνέχεια ανάρτησε νέο post στο οποίο έγραψε: «Έχουμε δει σημαντική πρόοδο στις διαδικασίες μετά τη Ρίγα, αλλά όχι πρόοδο στην ουσία που να πιάνουν τα ραντάρ μας».

Για να συμπληρώσει μετά από λίγα λεπτά: «Υπάρχει ακόμη χάσμα ανάμεσα στις συζητήσεις που πραγματοποιεί στις Βρυξέλλες και στις ενέργειες που λαμβάνονται στην Αθήνα».

Ακολούθως, έρχεται μια ακόμη ανάρτηση: «Οι συζητήσεις δεν μπορούν να αναπληρώσουν τις αναγκαίες ενέργειες, που είναι οι προϋποθέσεις-κλειδιά για να ξεκλειδωθούν τα χρήματα»

Για να καταλήξει στο εξής: «Δεν μιλάμε για πυρηνική επιστήμη. Τα χρήματα για την Ελλάδα είναι διαθέσιμα, χρειάζεται μόνο να κάνουν ό,τι συμφωνήθηκε στο Eurogroup».

Κάζιμιρ (ΥΠΟΙΚ Σλοβακίας): Δεν μιλάμε για πυρηνική επιστήμη, τα χρήματα είναι εδώ και περιμένουν την Ελλάδα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πίτερ Κάζιμιρ Eurogroup διαπραγματεύσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ