Μια ανάσα από τους «8» του EURO U-17 η Ελλάδα - iefimerida.gr

Μια ανάσα από τους «8» του EURO U-17 η Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση βρίσκεται η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου U17 αφού επικράτησε 1-0 της Σκωτίας για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και πλέον θέλει ένα βαθμό κόντρα στους Γάλλους για να πάρει την πρόκριση.

Η ελληνική ομάδα κινδύνευσε στο ξεκίνημα του αγώνα όμως όσο περνούσε η ώρα, οι παίκτες του Βασίλη Γεωργόπουλου έβρισκαν τα πατήματά τους και άρχισαν να απειλούν τους Σκωτσέζους. Στο 39ο λεπτό καρποφόρησε η υπεροχή της Εθνικής όταν ο Παυλίδης από κοντά έπειτα από πάσα του Κιρτζιαλίδη άνοιξε το σκορ. Στο 2ο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν ακόμη καλύτερη και θα μπορούσε να έχει σημειώσει ένα δεύτερο τέρμα, διώχνοντας μια και καλή το άγχος για την κατάκτηση της νίκης. Το 1-0 ήταν το τελικό σκορ και πλέον η Εθνική χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία κόντρα στους Γάλλους την τελευταία αγωνιστική για να περάσει στην επόμενη φάση του θεσμού.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε: «Σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κερδίσαμε δίκαια. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα τέρματα. Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν τελείωσε τίποτα. Οφείλουμε να δείξουμε το ίδιο πάθος και στον αγώνα με τη Γαλλία»

Συνθέσεις
ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης- Κατράνης, Ευαγγέλου, Νικολάου, Ρέτσος, Νάτσος, Μίγγος, Παυλίδης (49' Λάμπρου), Λημνιός, Τσίγγος (80' Δοδοντσάκης), Κιρτζιαλίδης (49' Χατζηδίμπας)
ΣΚΩΤΙΑ: Ρόμπι ΜακΚρόρι- Φινλάισον (49' Μίντλετον), Ρος ΜακΚρόρι, ΜακΙντάιρ, Χάρβι, Μπερτ, Χιλ, Ρος (75' Σούταρ), Γουΐλσον, Χέντρι, Μίλερ (68' Μόρισον)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Σκωτία u-17
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ