Αγριο επεισόδιο Βενιζέλου - Παπαϊωάννου για τις αποδείξεις - iefimerida.gr

Αγριο επεισόδιο Βενιζέλου - Παπαϊωάννου για τις αποδείξεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρό επεισόδιο μεταξύ υπουργών σημειώθηκε στο υπουργικό συμβούλιο με αφορμή το μπάχαλο με τις αποδείξεις. Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσίασε η κυβέρνηση. Είναι απαράδεκτο να προκαλούμε σύγχυση στους πολίτες» ήταν μερικές από τις φράσεις του κ. Παπαϊωάννου οι οποίες έκαναν... τούρμπο τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. «Είναι απαράδεκτο να μεταφέρεις εδώ μέσα όσα ισχυρίζονται τα ΜΜΕ. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοια ανακοίνωση από το υπουργειο Οικονομικών» είπε σε πολύ έντονο τόνο και επί μισή ώρα επιχειρηματολογούσε αναψοκοκκινισμένος.

Στο τέλος της αντιπαράθεσης ο κ. Παπαϊωάννου αρκέστηκε να πει ότι «επί της ουσίας των όσων λες δεν διαφωνώ, εγώ μίλησα για την εικόνα που δημιουργήθηκε». Ωστόσο τον «καβγά» έληξε ο Πρωθυπουργός με μια παρέμβαση η οποία εμπεριείχε -με προσεκτικό τρόπο- αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών.

«Καλώς έγινε αυτή η συζήτηση για να υπάρχει μια αποσαφηνισμένη εικόνα για την επιχειρηματολογία που πρέπει να έχει η κυβέρνηση» είπε και... έσφαξε με το βαμβάκι τον Ευάγγελο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ