Βαρουφάκης: Θα υπάρξει συμφωνία, αλλά όχι την Δευτέρα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Βαρουφάκης: Θα υπάρξει συμφωνία, αλλά όχι την Δευτέρα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βέβαιος πως η Αθήνα θα έρθει σε συμφωνία με τους δανειστές για ένα νέο πρόγραμμα που θα αντικαταστήσει αυτό που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, εμφανίστηκε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Αυτό, ωστόσο όπως υπογράμμισε, δεν θα συμβεί στο Eurogroup της Δευτέρας.

Μετά τη συνάντηση με τον Ισπανό ομόλογό του, Λουίς Ντε Γκίντος, υποστήριξε πως η συνεδρίαση της Δευτέρας ναι μεν είναι σημαντική αλλά δεν είναι το τελικό βήμα.

Βαρουφάκης: Θα υπάρξει συμφωνία, αλλά όχι την Δευτέρα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Ελπίζουμε ότι η συνάντηση θα αποτελέσει έναν σημαντικό κρίκο, για την περίοδο μετά την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος στα τέλη Ιουνίου, που είμαστε σίγουροι ότι θα σηματοδοτηθεί από ανάκαμψη και την επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη», ανέφερε, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Οσον αφορά τι συζήτησε με τον Ντε Γκίντος είπε: «Μιλήσαμε για τα τεχνικά ζητήματα, με έναν τρόπο που μας γεμίζει ελπίδες ότι θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε την πρόοδο που θα οδηγήσει στο τέλος της κρίσης».

Βαρουφάκης: Θα υπάρξει συμφωνία, αλλά όχι την Δευτέρα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ