Περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα κάνει ο Σαμαράς - Συναντήθηκε με τους εργαζομένους στις Σκουριές - iefimerida.gr

Περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα κάνει ο Σαμαράς - Συναντήθηκε με τους εργαζομένους στις Σκουριές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τριήμερη περιοδεία μετατράπηκε τελικά η διπλή άνοδος στον Βορρά του Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επρόκειτο να ανεβεί στη Μακεδονία σήμερα, για να μιλήσει στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, και στη συνέχεια να επανέλθει το Σάββατο το πρωί, προκειμένου να πάρει μέρος στην προσυνδιάσκεψη του κόμματος, που θα γίνει στην Ξάνθη. Τελικά ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξεκίνησε από σήμερα τριήμερη περιοδεία στον Βορρά, και πιο συγκεκριμένα στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη

Συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων στην επένδυση Χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής έχει αύτη την ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Στην συνέχεια ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει στο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί το νομό Σερρών.

Ο κ. Σαμαράς θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους εκπροσώπους των τοπικών επιμελητηρίων, τους πρυτάνεις του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τον πρόεδρο του ΑΤΕΙΘ, στη συνέχεια θα συναντηθεί με τους υποψήφιους βουλευτές των τελευταίων εκλογών, ενώ θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση της Διοικούσας της Ν.Δ., που θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα στα γραφεία του κόμματος. Έπειτα, θα αναχωρήσει για την Ξάνθη, όπου το Σάββατο το πρωί θα μιλήσει στη δεύτερη προσυνδιάσκεψη του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Σαμαράς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ