Κυκλοφοριακό χάος στην Αττική Οδό: Δύο αστυνομικοί τραυματίες σε καραμπόλα - iefimerida.gr

Κυκλοφοριακό χάος στην Αττική Οδό: Δύο αστυνομικοί τραυματίες σε καραμπόλα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί αυτή την ώρα στην Αττική Οδό, εξαιτίας σύγκρουσης οχημάτων που σημειώθηκε περίπου στις 11 το πρωί.

Η σύγκρουση έγινε στο ρεύμα προς Ελευσίνα, λίγο πριν από τη γέφυρα της Κύμης στο Νέο Ηράκλειο.

Από το περιστατικό τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο άρπαξε -από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- φωτιά. Οι οδηγοί του οχήματος που ακολουθούσε, προκειμένου να αποφύγουν το φλεγόμενο όχημα, έχασαν τον έλεγχο, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να συγκρουστεί με άλλα τρία οχήματα. Το ένα εκ των τριών αυτών οχημάτων ήταν το περιπολικό στο οποίο βρίσκονταν οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν.

Αυτή την ώρα είναι κλειστές δύο λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ στο σημείο βρίσκεται το ΕΚΑΒ, που μετέφερε για τις πρώτες βοήθειες τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο, καθώς και αστυνομική δύναμη, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές 2 χιλιομέτρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ